Всі категорії
Додати товар

Морський дракон шпилька гребінь кристальний прозорий білий кришталева оздоба

440 грн
Опис

Уточнюйте наявність! Пишіть в приватні повідомлення на сайті.

"Морський дракон. Кришталева серія" - це нові авторські прикраси для чарівних дівчат, що цінують чисті, сяючі, однотонні аксесуари. Починається "Кришталева серія" з гребінця-шпильки Морський дракон, виконаного з прозорих льодянистих кристалів, що так звабливо виблискують та кришталевих намистин сріблястих відтінків. При штучному та вечірньому освітленні, штучні стрази набувають максимально чистого яскравого блиску і не поступаються скляним за рахунок цікавої гранування та матеріалу , з якого вони виготовлені . Вони легші за скляні ( що важливо при виготовленні прикрас для волосся - не так обтяжують), та не б ' ються.

На останньому фото для зразку - всі вироби із серії "Кришталева", смороду є окремо у моєму магазині на сайті Шафа ( як і багато інших авторських прикрас ). Тисніть на посилання https://shafa.ua/member/polena

❤️Розмір приблизно 14 см.
Може бути виготовлений гребінь орієнтовно 2-3 дні в іншому однотонної чи комбінованому кольорі. Колір гребінця та ювелірного дроту теж можна змінити на бронзовий чи золотий. Перш ніж оформити замовлення пишіть в особистий чат (маленька кнопка "Задати питання" біля великої "Купити"). Більше інформації про мене, як продавця і майстриню , та бонуси і знижки - читайте у розділі "Про мене".

❤️Передплата на карту в день замовлення . Пересилання НП за рахунок отримувача, за доставку сплачуєте окремо при отриманні відправлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари