Всі категорії
Додати товар

Олія для вій і брів відновлення, від випадання, живлення, від ламкості вій ельма

167 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

239 грн
Опис

Олія для вій зміцнювальна Ельма 10 мл
Навіть найміцніші та най пухнастіші вії після нарощувань, щоденного нанесення кількох шарів туші та інших маніпуляцій краси стають ламкими, тьмяними і, що найсприятливіше, — випадають. Щоб підтримати й захистити вії від агресивної косметики, за ними потрібно щодня доглядати, так само, як за обличчям і волоссям. Саме для таких цілей і було представлене на ринку косметичних продуктів відновлювальне фітоолія для вій «ELMA», яке за короткий термін встигло завоювати величезну популярність у жінок.
Регулярний і правильний догляд за віями та бровами надовго збереже їхню красу та привабливість. Оригінальний склад олії «ELMA» швидко відновлює пошкоджені вії. Після застосування олії, брови та вії стають гладкими, шовковистими, густими та довгими. Для досягнення такого ефекту, косметологи рекомендують провести щоденний курс лікування олією «ELMA», саме такий підхід здатний забезпечити здоров'я бровам і віям. І, судячи з численних відгуків тих жінок, які придбали завдяки олії шикарні вії, це дійсно так.
Швидкий і тривалий ефект після застосування олії досягається завдяки натуральним компонентам, які входять до його складу. Олія не містить жодних штучних консервантів, хімічних і гормональних добавок. Формула олії «ELMA» складається виключно з природних натуральних екстрактів спеціальних трав і олій, що дає змогу абсолютно без побоювання використовувати засіб тим жінкам, організм яких не переносить нічого штучного.
Все, що потрібно для природної краси вій, може забезпечити олива «ELMA». Воно прекрасно зволожує вії та брови, одночасно зміцнює й живить їх, може не тільки зберегти густоту вій, олія також сприяє росту довгих, здорових вій. До того ж навіть після нетривалого нанесення олії «ELMA» вії й брови стають яскравішими й набувають шовковистого блиску. Перевага олії ще й у тому, що вона дуже легко та просто наноситься на вії, а все завдяки щіточку, яка продається разом із флакончиком олії «ELMA».Склад оливи: Всем відомі трави та олії, які з дитинства знайомі, творять справжні дива, якщо їх правильно скомпонувати один з одним, щоб вони ефективно взаємодіє між собою йсолі якнайкраще корисні для здоров'я загалом. тисячолітній досвід травників, справжніх лекарей минулого, був використаний для складання рецепту, за яким і було виготовлено олію «ELMA», покликану повертати бровам і віям красу та здоровий вигляд.1. Реп'яхова олія відома як прекрасний поживний засіб, який відновлює вії на всій довжині, починаючи від кореня цибулини, унаслідок чого вій і брови стають шовковистими та блискучими.2. Рицинова олія — надає бровам і віям м'якості й одночасно є чудовим зволожувальним засобом.3. Екстракт розторопші — природний антиоксидант, який сприяє очищенню шкіри від шкідливих речовин, що допомагає її відновленню, і помітному зникненню зморщок навколо очей.4. Екстракт кропиви — насамперед це джерело вітамінів, і прекрасний пом'якшувальний засіб, який сприятливо впливає на вії, надає їм шовковистості та блиску, зніме подразнення зі шкіри повік.5. Вітаміни А й Е — необхідні як для шкіри повік, так і для відновлення структури вій. Це відомі антиоксиданти, які уповільнюють старіння клітин, підтримують синтез еластину та колагену, отже, зморшки шкіри повік розгладжуються й вії набувають здорового блиску і вигляду.6. Вітамін РР — добре живить шкіру повік і вії, перешкоджає лущенню й сухості повік.7. Вітамін H — відповідає за відновлення брів і вій, неабияк покращує їх структуру та колір.8. Гіалуронова кислота — це необхідний біологічний компонент, який входить до всіх натуральних косметичних засобів. Вона є потужним антиоксидантом, який не допускає шкідливих зовнішніх впливів і одночасно запобігає старінню клітин.Наносити олію на вії та брови за допомогою щіточки на 15 хвилин.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари