Всі категорії
Додати товар

Smashbox always sharp waterproof kohl liner олівець для очей у відтінку raven, 0,28 гр

500 грн -22% 390 грн
Опис

Smashbox Always Sharp Waterproof Kohl Liner Олівець для очей у відтінку Raven, 0,28 гр

Цена 390 грн.

Зроблено в Німеччині

Термін придатності: ревраль 2025 г.

Повнорозмір, ціна на сайті виробника 27 USD (1100 грн.)

Ваш погляд чарівний! Він здатний зачарувати та звести з розуму. Ваші очі глубоки та виразні. Такий прекрасний ефект зробив використання, олівця від Smashbox. Американський олівець допоможе створити бездоганний макіяж очей. Він стійкий, має багатий насичений колір. Найтонший грифель олівця малює ідеально рівну лінію, плавно виділяючи контури очей.

Особливість представленого олівця — зручний ковпачок зі стругачкою. Щоб загострити інструмент для створення краси, вам потрібно всього кілька разів провернути його в ковпачку. Вуаля! Після цього олівець знову готовий до використання. Застосовуючи олівець, який обговорюються, ви можете не боятися потрапити під дощ або за сліз від щастя. У будь-якому з випадків макіяж ваших очей залишиться бездоганним, оскільки олівець має водостійку формулу.

Віддайте вашу перевагу олівцю для очей від Smashbox. Він зробить ваші очі виразними та чарівними, а погляд — по-справжньому чарівним і глибоким.

Спосіб застосування
проведіть контур залежно від форми ока. Щоб точно обвести контур очей, не проводьте одну суцільну лінію, а робіть кілька штрихів один за іншим, рухаючись від внутрішнього куточка ока до зовнішнього.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари