Всі категорії
Додати товар

Uzu by flowfushi eye opening liner підводка для очей, чорний платиновий, японія

800 грн
Опис

UZU BY FLOWFUSHI Eye Opening Liner підводка для очей, чорний платиновий, Японія
Підводка для очей UZU BY FLOWFUSHI Eye Opening Liner PLATINUM-BLACK підкреслить природню красу ваших очей.

Унікальне поєднання чорного кольору та перлинного сяйва створює ефектне переливання та відбивання світла, надаючи вашому погляду особливу глибину та виразність.

Ця підводка допоможе створити неповторний образ, який неодмінно приверне увагу.

Спеціальний пензлик Yamataka створений для UZU BY FLOWFUSHI вручну досвідченими майстрами в престижних регіонах Кумано і Нара.

Розроблена із застосуванням золотого перерізу та чотирьох типів змішаних щетинок, вона забезпечує оптимальну жорсткість та гнучкість, дозволяючи легко та точно створювати ідеальний малюнок навіть без спеціальних навичок у макіяжі.

Вдосконалена формула WP Film робить цю підводку особливо стійкою до впливу води та шкірного сала, забезпечуючи довготривале збереження вашого макіяжу.

Завдяки ергономічній восьмикутній формі корпусу підводки, її легко та комфортно тримати в руці, що робить процес нанесення макіяжу приємним та зручним.
UZU BY FLOWFUSHI Eye Opening Liner гіпоалергенна, не містить штучних барвників.
 
Склад: вода, сополімер (етилгексилакрилат/метилметакрилат), BG, сополімер акрилатів, 1,2-гександіол, сополімер (акрилати/метилстирол/стирол) амонію, деревне вугілля, каприлілгліколь, етилгексилгліцерин, пентиленглітор, синтетичний фтор вуглець, оксид заліза.

Виробник: UZU, Японія
Об'єм: 0,55 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари