Всі категорії
Додати товар

Палетка тіней makeup by mario ethereal eyes eyeshadow palette

3650 грн
Опис

Мультифінішна палетка тіней для повік з 12 фірмовими відтінками в матовому, натуральному металічному і глянсовому шимерному виконанні.

Інгредієнти: Не містить парабенів, формальдегідів, фталатів, ретинілпальмітату, оксибензону, вугільної смоли, гідрохінону, сульфатів SLS і SLES, триклокарбану, а також менш ніж один відсоток синтетичних ароматизаторів. Не містить глютену та жорстокості.

У цій лімітованій палітрі, що складається з трьох унікальних покриттів - матового зі вставками, натурального металіка і першого в історії глянсового шиммера, - втілено художнє бачення Маріо. Матові тональні засоби з гладкою поверхнею забезпечують насичений колір, натуральні металіки містять мікронізовані пігменти для безшовного нанесення, а глянцеві шиммери - перша у своєму роді формула - наповнені перлами, покритими пом'якшувальними зв'язувальними речовинами, що надають повікам світловідбивного блиску, який нагадує вологий.

Ця палітра містить:
- 12 тіней для повік: 1 (кремово-бежевий матовий), 2 (шампань із шимером), 3 (приглушений персиковий матовий), 4 (м'який коричневий матовий), 5 (холодний тауп матовий), 6 (пісочний шимер), 7 (запорошений бузковий матовий), 8 (середній коричневий металік), 9 (нейтральний коричневий матовий), 10 (золотий шиммер), 11 (м'який олов'яний металік), 12 (нейтральний насичений коричневий матовий)

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари