Всі категорії
Додати товар

Палетка тіней для повік «матсн» (35 colors) bogenia

358 грн
Опис

Косметика ОРИГІНАЛ.

Велика палетка тіней для повік Bogenia Match з 35 матових та перламутрових відтінків
Підкресліть красу ваших очей з палітрою тіней для повік Bogenia Match, що поєднує матові та перламутрові відтінки. Поєднання текстур забезпечить багатошарові образи з інтенсивним кольором. Елегантні відтінки допоможуть створити денний, діловий та романтичний образ. Тому ви зможете вибрати найкращий варіант під свій колір очей та особисті уподобання. Завдяки стійкій формулі тіні Match від бренда косметики Bogenia довго тримаються на шкірі, не скочуються і не втрачають яскравості.

Стильна упаковка-блокнот з кришкою на магніті робить палетку тіней зручним аксесуаром для домашнього використання та створення макіяжу в дорозі. А ще цей гарний подарунковий набір декоративної косметики стане чудовим презентом дівчині та жінці до будь-якого свята. Також палітра доповнить арсенал засобів декоративної косметики професійного візажиста.

Характеристики

Виробник: Bogenia
Країна виробник: Туреччина
Тип тіней: Компактні
Колір і відтінок тіней: Бежевий, Бежевий і його відтінки, Коричневий, Коричневий і його відтінки, Сірий, Сірий і його відтінки, Темно-сірий, Темно-сірий і його відтінки, Чорний, Матовий + перламутрові.
Кількість тіней: 31-40

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари