Всі категорії
Додати товар

Сяючі тіні для очей avon 4-х кольорові avon glow eyeshadow quad англія

75 грн
Опис

Сяючі тіні для очей avon 4-х кольорові avon glow eyeshadow quad Англія Колір - pastel sweets - пастельні солодощі Об'єм: 5 g Виробник пропонує нам прям на упаковці деяку пам'ятку з нанесення тіней. Таємничий, чарівний погляд красивих очей завжди привертав увагу оточуючих. Щоб зробити його саме таким, скористайтесь розкішної палеткою шовковистих тіней від відомої косметичної марки Avon. Тени обладают превосходной текстурой, их легко и просто наносить на глаза, переходы оттенков хорошо растушевываются. Они имеют хорошую стойкость, поэтому не скатываются и не осыпаются под глаза в течение дня.
Средство абсолютно гипоаллергенно, поэтому не стоит переживать за здоровье своих глаз. Тени находятся в компактном футляре с зеркальцем и спонжем, что дает возможность брать их с собой в маленькой сумочке и использовать при любом удобном случае.

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва - ДЛЯ Європи . По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Пересилаю укр і нової почтами самовивіз в Києві! Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари