Всі категорії
Додати товар

Захисний бальзам-стік для губ blistex medicated lip balm spf 15 value pack 3 шт х 4 г

111 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

201 грн
Опис

Набір 3шт

Продукція компанії Blistex (виробництво США) розроблена з усім вимогам споживачів і відповідає останніми дослідженнями в галузі медицини (захист від сонячного впливу, зволоження і живлення). Застосовується в усьому світі.

У бальзамах для губ Blistex Medicated Lip Balm природні компоненти та вітаміни поєднуються з формулами, збалансованими для щоденного догляду. Існують і лікувальні види бальзамів для застосування в екстрених випадках, зниження больових відчуттів, надання допомоги при обвітрюванні, тріщинах, лущенні, порізах та інших пошкодженнях шкіри губ.

М'які, ніжні і чуттєві губи, як відомо, визначають сексуальність жінки, але вони дуже вразливі перед всілякими зовнішніми факторами, починаючи від перепадів температури повітря і закінчуючи яскравими сонячними променями.

Blistex Medicated Lip Balm SPF 15 Value Pack - незамінний помічник у подорожах, прогулянках на природі і в повсякденному житті. Масла, що входять до складу цього бальзаму, мають регенеруючі, протизапальні і зволожуючі властивості.

Blistex Medicated Lip Balm SPF 15 Value Pack:

Прекрасно підходить для тимчасового полегшення болю та свербежу, пов'язаних з незначними ушкодженнями губ або герпесом.
Володіє загоюючим ефектом.
Повністю натуральний.
Органічний.
Не містить інгредієнтів тваринного походження.
Створює легкий захисний шар, що оберігає губи від сухості, тріщин, обвітрювання і шкідливих впливів навколишнього середовища, наприклад таких, як мороз чи сонячні промені. Зволожує і живить шкіру губ, сприяє загоєнню дрібних тріщин, надає протизапальну і поновлюючу дію.

Б'юті-професіонали також використовують його, щоб розгладити текстуру губ перед нанесенням пігменту. Для використання в якості бази для помади нанесіть густо, залиште на п'ять хвилин, потім видаліть надлишок і наносьте колір.

Рекомендації щодо застосування: дорослі та діти 2-х років і старше - густо нанесіть на уражені ділянки не більше 3 до 4 разів на день. Діти до 2 років - зверніться до лікаря для консультації.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари