Всі категорії
Додати товар

Clarins, rouge eclat, стійка кремова помада, 22, червона паприка, 3,5 г,#розвантажую

841 грн

розпродаж до 11 Травень

589 грн
Опис

Поживна губна помада Rouge Eclat від CLARINS має дуже ніжну текстуру. Цей засіб забезпечує не тільки привабливий зовнішній вигляд губ, але й доглядає за ними. Вона пом'якшує ніжну шкіру, захищає її від впливу зовнішніх чинників, усуває сухість.
До складу помади входить унікальний комплекс Nutri-Youth, що продовжує молодість шкіри губ. Натуральний віск жожоба забезпечує легке нанесення й надає еластичність, а вітамін E уповільнює процес старіння.
Помада Rouge Eclat надасть губам насичений, глибокий колір і атласний блиск, зробить їх візуально об'ємнішими. Вона рівномірно лягає, не змазується навіть за високої температури та вологості.
Найкраще використовувати цей косметичний засіб у поєднанні з олівцем, який допоможе створити чіткий контур. Такий макіяж матиме закінчений і яскравий вигляд.
Стильний флакончик помади Rouge Eclat від CLARINS приваблює простотою й елегантністю форми. Завдяки рівномірному золотому кольору він схожий на маленький стик дорогоцінного металу та стане прикрасою будь-якої косметички.

Дивіться інші мої пропозиції. Знижки роблю при купівлі від 2-х і більше речей.
Всім приємних покупок ❤️

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари