Всі категорії
Додати товар

❤набір 5помад+3олівці стійка матова помада nyx kylie menow набір помад і олівців

125 грн
Опис

❤ ОБМІН ВАРТІСТЮ +-400грн.❤ ♡ Додаткові фото скину в приват, бо тут ліміт! ♡ Термін придатності майже всіх помад вийшов, але без проблем можна і надалі користуватись. ♡ В оголошенні ціна вказана за весь комплект із 5 помад: Nyx 32 і 15 відтінки, Kylie відтінок DOLCE K, MeNow 22 і 33 відтінки та 3 олівців. Покремо продаю дорожці, кого цікавить покупка покремо, то вісь посилання на всі помадки, за олівчики пишіть окремо - домовимось: https://shafa.ua/women/kosmetika/makiyazh/kosmetika-dlya-gub/pomada/37831219-_stiyka-kremova-matova-pomada-sufle-nyx-stoyka-kremovaya-matovayahttps://shafa.ua/women/kosmetika/makiyazh/kosmetika-dlya-gub/pomada/37838004-_stiyka-kremova-nyudova-matova-pomada-kylie-stoykaya-kremovaya

https://shafa.ua/women/kosmetika/makiyazh/kosmetika-dlya-gub/pomada/37828377-_stiyka-ridka-matova-chervona-pomada-menow-stoyka-zhidkaya-matovaya
♡ Помадами MeNow та Kylie користувалась декілька раз, а от помадок Nyx із 8мл кожної помадки залишилось близько 3мл!!! Олівчики двома тільки декілька раз користувалась, а третій як бачите майже закінчується. Оригінальних коробочок від помадок немаю!
♡ ОБОВ'ЯЗКОВО ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО-ОГЛЯД ПОМАДИ НА ГУБАХ(посилання на ютуб вище, але Вам покаже його тільки якщо Ви сидете через компютер чи ноутбук, бо через додаток - не покаже)! ♡ Неймовірна стійкість, матовий ефект і приємна кремова текстура приведуть в захоплення прихильниць даних брендів. Матова губна помада дозволить зробити акцент на губах. Як результат чіткі рівні контури, стійкий макіяж губ, який абсолютно не відчувається на шкірі. Це ідеальний засіб для створення стійкого макіяжу. Помада залишається на губах навіть після їжі і її покриття тримається бездоганно протягом 12 годин, не залишаючи слідів на одязі, посуді і при поцілунках. Ідеальна як для домашнього, так і професійного використання. Помада, що надає губам спокусливий матовий відтінок для яскравого, зухвалого і сексуального образу. Завдяки наявним у складі чистих колірних пігментів, помада залишає елегантне оксамитове завершення. Спокуслива матовість робить губи більш виразними і пухкими, рум'яними. Ще один плюс матової помади в тому, що вона не вимагає поновлення після кожного прийому їжі!)
Унікальна формула складу зробили помаду популярною у всьому світі.
♡ Текстура: губна помада порадує свою володарку приємною кремовою текстурою. Лягає щільним шаром, перекриває колір губ з першого разу.
♡ Запах: приємний, легкий, солодкий ароматом, а помадка Kylie взагалі пахне шоколадом))
♡ Ефект: стійкий відтінок, матовий ефект на губах протягом всього дня.
♡ Відчуття на губах: помада немов друга шкіра покриває губи тонкою вуаллю, не залишаючи після себе відчуттів стягнутості.
♡ Упаковка: скляна прозора. М'який аплікатор дозволяє рівномірно нанести помаду, не виходячи за контур губ.
Матова губна помада-суфле - твій свіжий макіяж губ на весь день без додаткової корекції, лиш спробуй!)
.
ТАКОЖ В НАЯВНОСТІ Є ЩЕ ІНШІ ПОМАДИ, БЛИСКИ ТА БАЛЬЗАМИ ДЛЯ ГУБ:

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари