Всі категорії
Додати товар

Мінеральний хайлайтер прімавера тон 204 - 10 мл gz

206 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

294 грн
Опис

Вечірній хайлайтер з шиммерными блискітками невеликого розміру зробить макіяж ефектним, підкреслюючи красу обличчя і надаючи рис більшу виразність.

Мінеральний хайлайтер використовується для створення красивого рівного тону шкіри. Він чудово приховує нерівності і дефекти на обличчі, а також красиво виділяє його природні вигини. За допомогою даного засобу шкіра стає привабливою і яскравою, знаходить ідеальний рельєф з красивим легким світінням.

Розсипчастий хайлайтер – це і корисний для епідермісу продукт, що складається з мінералів, натуральних пудр і органічних пігментів. Засіб не забиває пори, допомагає усунути лущення і запалення.

Гіпоалергенний хайлайтер необхідний для освітлення певних ділянок обличчя, завдяки чому можна вдосконалити зовнішність і досягти приголомшливих результатів без зайвих зусиль. Головне нанести його тонким шаром і лише на правильні зони.

Застосування Хайлайтер наносять у невеликій кількості щільної неширокою пензлем. Якщо на обличчі є сильно помітні проблемні ділянки, то попередньо їх маскують консилером або коректором. У завершенні покривають обличчя мінеральною пудрою.

Умови зберігання 1 рік в темному нежаркому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари