Всі категорії
Додати товар

Мінеральний хайлайтер gz store лили тон 201 - 10 мл

206 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

294 грн
Опис

Мінеральний хайлайтер допоможе підкреслити і злегка візуально відкоригувати рельєф обличчя, замаскувати дрібні зморшки та надати шкірі свіжого, сяючого, а головне здорового вигляду. Хайлайтер 201 Лілі Хайлайтер з легким білим підтоном для додаткового освітлення ділянок шкіри.

мінеральний хайлайтер - це косметичний продукт, без якого практично не обходиться жоден сучасний мінеральний макіяж. Адже зробивши світлими та підкресленими певні ділянки обличчя, можна досягти приголомшливих результатів та покращити свій зовнішній вигляд. Усього кілька невеликих штрихів при завершенні мінерального макіяжу та шкіра обличчя виглядатиме сяючою та здоровою, як у зірок із обкладинок журналів.

Мінеральним хайлайтером потрібно користуватися обережно, важливо наносити на правильні зони і лише тонким шаром!

Деякі секрети нанесення хайлайтера:
1. Наносимо трохи під брову і в серединку верхньої повіки - для надання сяйва і виразності погляду.

2. На виступаючі точки вилиць - щоб зробити їх вищими.

3. Ділянка над верхньою губою – для надання додаткового зорового об'єму та спокусливого вигину губ – які так і захочеться поцілувати:)

4. Виділити центральну частину чола.

Поради щодо використання: Мінеральний хайлайтер випускається в розсипчастому вигляді, він напівпрозорий, для зручності нанесення слід використовувати щільну НЕ широку кисть. При проблемній шкірі користуйтеся хайлайтером з обережністю, щоб не виділити проблемних ділянок, в такому разі їх потрібно заздалегідь маскувати консилером або коректором. Рекомендуємо також наносити матове покриття, використовуючи розсипчасту пудру.

Важливо! Термін придатності мінерального хайлайтера – 1 рік. Бережіть продукт від вологи та прямих сонячних променів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize