Всі категорії
Додати товар

Мінеральний консилер "чиста шкіра" (301 тон) 5мл gz

102 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

145 грн
Опис

Мінеральний консилер світлого тону результативно маскує невеликі недосконалості на шкірі і надає сяючого здорового вигляду. У його формулі – корисні для епідермісу інгредієнти: матова слюда, шовкова та перлинна пудри, оксид цинку та мінеральні пігменти.

Розсипчастий консилер щільної консистенції – гіпоалергенний продукт, актуальний для шкіри будь-якого віку та типу, а також чутливої. Завдяки натуральному складу засіб покращує стан шкірних покривів, оптимізує роботу сальних залоз та насичує корисними речовинами.

Мінеральний консилер купити актуально для створення ідеального макіяжу. З його допомогою легко замаскувати прищі, пігментні плями та інші неестетичні прояви на обличчі.

Також важливо, що продукт адаптується до тону шкіри, не забивається у мімічні лінії та захищає шкіру від багатьох негативних факторів навколишнього середовища.

Консилер наносять прямо на проблемні ділянки і добре розтушовують. Для усунення недосконалостей достатньо невеликої кількості засобу. Після цього рекомендуємо нанести на обличчя мінеральну пудру.

Протягом року в темному нежаркому місці.

Доступні у 4 відтінках:
300 для найсвітлішої шкіри
301 із жовтим підтоном
302 - 303 для смаглявої шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари