Всі категорії
Додати товар

Бронзуюча пудра alix avien, 505 ashy beige, 9,5 г

493 грн
Опис

Опис товару

Надзвичайно м’яка й шовковиста пресована пудра створює ефект теплої, підсвіченої природним сонячним світлом матової шкіри. Вона додає глибини та об’єму обличчю, а також значно покращує колір шкіри, надаючи їй живого й здорового бронзового відтінку. Комфортна текстура забезпечує розкішне відчуття на шкірі, не липне та не скочується, наноситься легко й рівномірно. Продукт не перенавантажує шкіру та відмінно тримається. Представлена в елегантній зручній упаковці з компактним дзеркальцем. Підходить для всіх типів шкіри. Дерматологічно протестовано. Не містить парабенів, глютену та шкідливих для здоров’я речовин.

Читати повністю

Характеристики

БрендALIX AVIEN

ВиробникALIX AVIEN

Вага9.5 г

Країна виробництваІТАЛІЯ

ЗастосуванняДля зовнішнього використання нанести пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою аплікатора або пензля. Починати нанесення від центру лоба, рухаючись вниз по вилицях до підборіддя. Рівномірно розтушувати. Потім легенько пройтися по носу та щоках.

ЗастереженняЗберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

СкладТальк, міка косметична (CI 77019), кремнезем, ізостеарилу ізостеарат, оксид цинку, нейлон-12, диметикон, циклопентасилоксан, диметикон/вініл диметикон кросполімер, феноксиетанол, метикон, етилгексилгліцерин, віддушка, ліналоол, триетоксикаприлилсилан. (+/- (може містити): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77120).

СтатьЖінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари