Всі категорії
Додати товар

Зразок тональна основа - детокс природне сяяння 1 мл рожевий 075 ів роше yves rocher

5 грн
Опис

Термін придатності до 09.24 р
Тональна Основа-Детокс забезпечує 10 годин* стійкості та захищає шкіру від негативних зовнішніх впливів. День за днем колір обличчя стає більш свіжим, тон шкіри вирівнюється, природне сяяння посилюється.

Її +: Має легку нежирну флюїдну текстуру, що забезпечує комфортне нанесення, натуральний фініш і бездоганне покриття. Легко адаптується до шкіри, не створюючи ефекту маски. Не підкреслює сухі ділянки шкіри й не закупорює пори. Без віддушок та спирту.

Формула містить 89% доглядових компонентів для краси та догляду шкіри впродовж дня. Це синергія натуральних екстрактів рослин, вирощених екобезпечним способом: Афлоя з Мадагаскару, що має антиоксидантні** властивості, Мікроводорості Тетраселміс й Настурція з Бретані, що мають детокс-ефект**. Решта 11% компонентів – натуральні мінеральні пігменти та компоненти, що забезпечують стабільність формули задля безпеки продукту.

Рекомендації щодо застосування: Нанесіть невелику кількість тональної основи на обличчя за допомогою кінчиків пальців або аксесуарів для макіяжу.

Наші зобов'язання:
- Формула містить 87% інгредієнтів натурального походження.
- Вироблено на фабриках Yves Rocher у Бретані, Франція.
- Веганська*** формула.
- Не містить спирту, парабенів та віддушок.
- Скляний флакон підлягає вторинній переробці.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари