Всі категорії
Додати товар

Антисептик для рук з екстрактом алое віра, д-пантенолом, 200 мл

192 грн -9% 176 грн
Опис

Особливості: Повністю готовий до застосування 70% спиртовий гігієнічний розчин для дезінфекції шкіри рук та тіла. Екстракт Алое Віра, Д-пантенол, суміш ефірних олій лимону та апельсину, гліцерин у складі засобу утворюють невидимий захисний шар на поверхні шкіри та чинять додаткову антисептичну, протизапальну, зволожуючу та захисну дії, сприяють загоєнню дрібних ранок та подряпин, Рекомендації до застосування: Гігієнічна антисептична обробка шкіри рук з метою запобігання зараженню інфекцією. Спосіб застосування: Нанести невелику кількість засобу на шкіру рук, втирати протягом 15-30 секунд до повного висихання, не змивати та не витирати.

Застереження:
Тільки для зовнішнього застосування, не використовувати на ранах та слизових оболонках, уникати потрапляння в очі.
При потраплянні в очі ретельно промити великою кількістю води. Не використовувати при індивідуальній непереносимості (алергії) до будь-якого з компонентів рецептури.

Склад
Спирт ізопропіловий 70%, вода підготовлена, гліцерин, декспантенол, суміш екстракту алое вера, ефірних олій лимону та апельсину, віддушка

Умови зберігання:
Зберігати у щільно закритій оригінальній упаковці при температурі від 5 до 25ºС; на відстані не менше, ніж 1 м від джерел відкритого вогню та нагрівальних приладів; в недоступному для дітей місці.

Термін придатності
24 місяці з дати виготовлення.

Вжити до: 01.03.2022

Номінальний об’єм
200 ml (мл)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kristinjones
Jones
Одеса
12% виконаних замовлень
Була

Схожі товари