Всі категорії
Додати товар

Регенерирующий крем с комплексом фитоэстрогенов medi-peel strogen-rx ii cream 30 мл

565 грн -3% 550 грн
Опис

Код 1742

Спрямований на сильне оновлення шкірного покриву, ефективно бореться з ластовинням, пігментацією, постакне та іншими недосконалостями шкіри. Стимулює синтез колагенових волокон, збільшує зростання тканин та уповільнює процеси старіння.

Основою засобу є комплекс  Stogen-Rx II  , вміст якого становить 7%. До його складу входить  5% фітоестрогенів, 1% пов'язаних інгредієнтів та 1% запатентованих компонентів.
Він виявляє виражену загоювальну дію, заспокоює подразнену шкіру та активує оцінку клітин, завдяки чому відбувається постійне оновлення шкірного покриву.
відбувається вирівнювання кольору обличчя, зменшення виразності пігментації, освітлюються застійні плями та постакне. Відбувається нормалізація гідроліпідного балансу, зміцнення захисних властивостей та зниження проникності епідермісу.

Продукт засвоєння класичної кремової суміші.

Також у складі:

Льодовикова вода  багата комплексом мінералів та особливими мікроелементами, стимулює процеси оновлення та призначення. Активно тонізує та зволожує.

Ніацинамід (вітамін В3) відновлює бар'єрну функцію дерми, нівелюючи лущення, подразнення та зневоднення. Компонент покращує колір обличчя, збільшує тьмяність, збирає почервоніння, збільшує запалення, бореться з акне, освітлює пігментні плями та постакне, уповільнює процес старіння (як антиоксидант) та підвищує еластичність шкірних покривів, звужує пори та зберігає шкіру матової.

Аденозин  – потужний компонент, що омолоджує. Підтягує шкіру, призводить до вироблення колагену, зменшення кількості зморшок, гальмує процеси старіння шкіри. Регулює окисно-відновні процеси в клітинах шкіри, прискорює визначення клітин шкіри, завдяки цьому уповільнюються процеси старіння, шкіра набуває еластичність і пружність, зморшки стають менш еластичними. Екстракт

ослинника спрямовано придушення підвищеної активності залоз. Регулює собівиділення, нормалізує вироблення шкірного сала, відновлює жирний блиск.

Кераміди NP швидко і легко  проникають у шкіру, мають сильну антивікову дію та захищають епідерміс від негативного аналізу навколишнього середовища. Вони оновлюють шкіру, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення.

Пантенол (провітамін В5)  регулює первинні клітинні процеси у шкірі, високу вироблення енергії, пожвавлює та омолоджує шкіру. Виявлено випадки виявлення при виявленні вугрової висипки та акне, що допомагають людям із сухістю та лущенням, видатні здатності шкіри чинити опір агресивному природному оточенню.

Підходить для сухої, нормальної та комбінованої шкіри.

Спосіб: Нанесення на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шкіру та декольте легень та масажними рухами.
Об'єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Мас маркет
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?