Всі категорії
Додати товар

Гель для контуру очей

800 грн -19% 650 грн
Опис

Гель для контуру очей

Краса і чарівність ваших очей залежить не тільки від природних даних, але і від ваших навичок створення макіяжу, а також від стану ніжної шкіри навколо них. Якщо шкірний покрив темний, тьмяний і в'ялий, з'являються швидше зморшки та інші ознаки старіння. Щоб цього не сталося, необхідно ретельно доглядати ці зони епідермісу.

Гель для контуру очей від бренду Lierac – ефективний засіб, який дозволяє шкірним клітинам насититись живлющою вологою, поживними речовинами та киснем. З цієї причини шкірний покрив набуває свіжого і відпочиваючого виду з самого ранку. Легка гелева консистенція миттєво вбирається, не залишаючи липкої та жирної плівки. Lierac Hydragenist Yeux Hydra-Smoothing Eye Gel сприяє розгладжуванню мімічних зморшок, а також усунення набряклості та темних кіл під очима.

Спосіб застосування: наносите гель на добре очищену шкіру.

склад
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Dimethicone, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Urea, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Sodium PCA, Panthenol, Pyridoxine HCL, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Juice, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Tocopherol, Citric Acid, Pentylene Glycol, Vernonia Appendiculata Leaf Extract Sodium Benzoate, Copper Gluconate, Potassium Sorbate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Plankton Extract.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?