Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий крем для проблемної шкіри jsderma acnetrix blending cream 50ml

660 грн
Опис

Відновлюючий крем для проблемної шкіри JsDerma Acnetrix Blending Cream 50 ml.
Відновлюючий крем для проблемної шкіри JsDERMA Acnetrix Blending Cream ефективно бореться з акне, вугровим сипом, запаленнями і комедонами. Засіб регулює роботу сальних залоз, усуває чорні цятки, очищає пори і сприяє їх звуженню. Надає бактерицидну і антибактеріальну дію.

Крем запускає процеси клітинного оновлення, має потужну імуностимулюючу і регенеруючу дію, сприяє відновленню захисних властивостей шкіри. Бореться з першопричиною виникнення акне, помітно оздоровлює шкіру, вирівнює тон. Освітлює пігментні плями і усуває сліди пост-акне, знімає почервоніння і покращує мікрорельєф. Інтенсивно зволожує шкіру і відновлює водний баланс.

Ключовий компонент крему – Софольянс (фермент Candida Bombicola), який має антибактеріальну дію і запобігає зростанню специфічних бактерій, що викликають акне. Фермент значно знижує вироблення шкірного сала, знижує число папул і пустул на шкірі. Не порушує мікрофлору шкіри.

Ніацинамід – має антибактеріальну дію, не викликає стійкості бактерій, на відміну від антибіотиків. Зменшує висипання, запобігає появі нових, освітлює пост акне. Зволожує і допомагає утримувати вологу в клітинах. Підвищує синтез церамідів, зміцнюючи бар’єрні функції шкіри. Регулює вироблення себума, сприяє звуженню пор, усуває запальний процес.

Масло чайного дерева – природний антисептик і протизапальний компонент. Сприяє загоєнню і регенерації пошкодженої шкіри.

Гіалуронова кислота відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості і зволоженості на обличчі.

Алантоїн пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

Підходить для проблемної і чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування: нанести м’якими масажними рухами в якості завершального етапу догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?