Всі категорії
Додати товар

Nefertiti нефертіті. олія ши з олією манго. 100г

649 грн
Опис

Натуральний пом’якшувальний засіб з різними очищаючими, пом’якшувальними, загоювальними та захисними властивостями. Найкращий засіб для догляду за руками та нігтями, щоб побалувати та захистити їх. Олія Ши з олією манго не залишає жирного шару на шкірі.

Олія ши витягується з горіхів дерева каріте. Олія ши в основному містить жирні та олеїнові кислоти, а також вітамін Е. Це робить його популярним засобом для догляду за шкірою, оскільки воно зволожує і захищає шкіру. Олія ши глибоко проникає в шкіру, і її активні інгредієнти ефективно захищають її від зневоднення та утворення зморшок, чудово живлять її.

Олія манго

Олію насіння манго одержують із насіння манго холодним пресуванням або екстракцією, воно напівтверде при кімнатній температурі і плавиться при температурі тіла. Воно на 50% складається з насичених та ненасичених жирних кислот. Являє собою триефір гліцерину і також містить стерини, такі як β-ситостерин 73,9%, стигматерол (16,5%) та кампестерин (10,5%). Олія насіння манго багате на вітамін Е, каротиноїди та антиоксиданти. Олія насіння манго – популярний засіб для догляду за шкірою через його зволожуючі, регенеруючі і, отже, загоювальні властивості. Ці властивості олії кісточок манго використовуються для збагачення олії ши.

Олія ши з маслом манго для догляду за шкірою

Захисна функція олії ши з олією манго забезпечує шкірі природний бар’єр від шкідливого впливу навколишнього середовища та проникнення бактерій. Його зволожуючі властивості роблять його антивіковим продуктом, так як шкіра більш активно втрачає вологу та еластичність з віком, а регулярне використання олії ши з олією манго, зупиняє цей процес. Заспокоює подразнену шкіру. Завдяки своєму антибактеріальному ефекту олія ши з олією манго також підходить для лікування прищів та проблемної шкіри. Для цього акуратними рухами наносите трохи олії ши манго на обличчя.

Олія ши з маслом манго для догляду за волоссям

Масло манго ши використовується для приготування шампунів, які надають волоссю вологість та еластичність. Для дуже сухого волосся і шкіри голови рекомендується нанести трохи олії ши манго на кінчики пальців, втерти в шкіру голови, а потім легко провести волосся. Щоб уникнути кінчиків, що січуться, після миття і сушіння волосся злегка утріть масло в кінчики волосся.

Олія манго ши для харчування

Масло манго ши використовується при виробництві шоколаду, при цьому загальний вміст пальмової олії, кокосової олії, олії ши та олії манго не повинно перевищувати 5%, щоб можна було зберегти вміст какао-олії.

Олія манго ши для косметичного виробництва

Їх поживні та зволожуючі властивості – це найкращий щоденний догляд для обличчя, тіла та ваших рук.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
healt...
healthpyramyde
Супер-продавець
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?