Всі категорії
Додати товар

Nefertiti нефертіті. кокосова олія ши. 100г

649 грн
Опис

Поєднання масла ши з кокосовим маслом має безліч поживних і зволожуючих властивостей як для шкіри, так і для волосся. Воно робить шкіру м’якою та еластичною і особливо підходить для сухої шкіри.

Масло ши

Олію ши отримують з горіхів дерева ши. Воно в основному містить жирні та олеїнові кислоти, а також вітамін Е, що робить його популярним засобом для догляду за шкірою, оскільки воно зволожує та захищає шкіру. Масло ши глибоко проникає у шкіру, яке активні інгредієнти ефективно живлять шкіру, сприяють загоєнню ран і стимулюють клітинну активність, захищаючи шкіру від зневоднення та утворення зморшок. Відмінний всебічний захист від холоду, вітру, сонця та повсякденних негативних факторів.

Кокосова олія

Кокосова олія давно відома не тільки як харчовий продукт, а й як засіб догляду за красою. Вже в давнину було повною мірою оцінено дію кокосової олії для догляду за шкірою та волоссям. Високий вміст жиру забезпечує еластичність шкіри і надає волоссю природного сяйва.

Що відбувається при змішуванні олії Ши з кокосовою олією?

Ці масла доповнюють терапевтичні властивості один одного і разом виліковують та сприяють усуненню таких захворювань, як акне, екзема або псоріаз, одночасно живлячи шкіру загалом. Як олія ши, так і кокосова олія є сильними антиоксидантами і можуть зменшувати та протистояти дії вільних радикалів, допомагаючи захистити шкіру від пошкоджень, включаючи запалення та передчасне старіння. Це також гарна комбінація для зменшення появи зморшок, шрамів та розтяжок.

Олія Ши з кокосовою олією для догляду за шкірою

Захисна функція олії Ши з кокосовою олією забезпечує шкірі природний бар’єр проти впливу бактерій та шкідливих факторів навколишнього середовища. Високий вміст жиру забезпечує еластичність та пружність шкіри. Є ідеальним антивіковим засобом, оскільки відмінно зволожує шкіру та мінімізує вікові зморшки. Завдяки протизапальним властивостям кокосової олії ця суміш є ідеальним засобом для лікування акне та інших запальних захворювань шкіри. Створює на шкірі невидиму плівку, що захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Допомагає заспокоїти шкіру після сонячних опіків.

Олія Ши з кокосовою олією для догляду за волоссям

Олія Ши з кокосовим маслом чудово доглядає сухе волосся.Це чудовий засіб надає волоссю блиск і зволоження. Цей засіб рекомендується регулярно використовувати для сухого та тьмяного волосся. Олія Ши з маслом кокосу стимулює ріст волосся і навіть бореться з їх випаданням. Забезпечує волосся живленням, робить його еластичним і блискучим. Для догляду за волоссям потрібно розтерти в руках невелику кількість цієї олії, кінчиками пальців легко помасажувати шкіру голови, провести руками по всій довжині волосся.

Олія Ши з кокосовою олією для догляду за нігтями.

Це масло допомагає вирівнювати нігтьову пластину та живить кутикулу. Для ламких нігтів рекомендується регулярно живити нігті цією сумішшю, щоб забезпечити нігті поживними речовинами та зволоженням (найкраще перед сном).

Олія Ши з кокосовим маслом для косметичного використання

Олія ши з кокосовою олією розроблена для щоденного догляду. Його поживні та очищувальні властивості є найкращим щоденним засобом для догляду за тілом та захищають шкіру після душу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
healt...
healthpyramyde
Супер-продавець
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?