Всі категорії
Додати товар

Eva glycerin cream 50g крем з гліцерином для сухої шкіри

280 грн
Опис

Крем EVA з гліцерином – це універсальний крем для сухої шкіри обличчя. Запальні процеси, почервоніння, лущення, відчуття стягнутості – усі ці проблеми допоможе вирішити косметика Eva з Єгипту на основі гліцерину, натуральних масел та рослинних екстрактів. Шкіра стає пружною, матовою та здоровою.

Крем з гліцерином від компанії Eva – косметика, яку легко та просто застосовувати щодня. Ніжна текстура дозволяє крему швидко вбиратися, наповнювати шкіру вологою та вітамінами, не залишаючи небажаних слідів. Вона дозволяє використовувати як у денний, так і нічний час, а також як основу під макіяж.

Екстракт йогурту чудово живить шкіру, дарує їй м'якість та зволоження. Огірковий сік містить вітаміни, мікроелементи та органічні кислоти. Крем надає на шкіру чудовий ефект, відбілює та тонізує її. Сприяє збереженню вологи у глибоких шарах протягом дня. Він дарує вам тонус, молодість та красу.

Склад крему EVA з гліцерином з Єгипту:

До складу крему входить комплекс цілющих масел та рослинні екстракти, які надають сприятливий ефект на шкіру. Також крем Eva з Єгипту збагачений натуральними маслами: масло солодкого мигдалю, масло рицини, масло ши, алое вера. Такий багатий склад крему допомагає здійснювати комплексний підхід у догляді за шкірою та робить його універсальним косметичним засобом.

Корисні властивості крему EVA з гліцерином з Єгипту:

Основний компонент косметичного засобу – гліцерин. Благотворний вплив цього натурального зволожувача складно переоцінити:

Гліцерин насичує шкіру вологою, вбираючи її з довкілля.

Відлущує ороговілі частинки шкірного покриву, робить його рівним і усуває дрібні дефекти.
Створює шар захисту.

Допомагає позбутися мімічних зморшок та підтягує шкіру.

Масло солодкого мигдалю завдяки своїм пом'якшуючим властивостям покращує тонус і колір обличчя. Воно робить шкіру м'якою та еластичною, очищає її.

Масло рицини чудово активізує внутрішні процеси, розгладжує, пом'якшує, рекомендується для догляду за чутливою шкірою.

Масло ши здатне в найкоротші терміни показати свою благотворну дію на шкіру обличчя. Воно пом'якшує та зволожує, розгладжує мімічні зморшки, підвищує тонус, пружність та загальну свіжість. А ще має загоювальні властивості, покращує процеси клітинного обміну, впливає на синтез колагенових волокон, дарує шкірі еластичність і красу, захищає від шкідливого впливу ультрафіолету.

Алое вера косметологи, по праву, називають справжнім еліксиром краси та молодості, адже воно забезпечує надійний догляд за обличчям. Дарує харчування та захист, пом'якшує та зволожує, нормалізує та уповільнює процеси старіння. Ефективно покращує текстуру та колір шкіри, роблячи її гладкою та еластичною.

Комплекс основних вітамінів для молодості та краси – а, с, f – допомагає оновленню клітин, зволоженню, дарує захист від усіх несприятливих факторів.

Важлива перевага гліцерину – його здатність стабілізувати інші інгредієнти у складі косметичного засобу. Завдяки речовині, підвищується ефективність та очищаючі властивості додаткових компонентів крему.

Спосіб застосування крему EVA з гліцерином з Єгипту:

Застосовуючи крем із гліцерином, слід пам'ятати: для досягнення оптимального ефекту варто застосовувати косметичний засіб у приміщеннях з вологим повітрям. Наприклад, у ванній кімнаті. Молекули гліцерину активно вбирають вологу із довкілля. При нанесенні крему у вологому приміщенні вони отримують вологу з навколишньої атмосфери, віддають її шкірному покриву і зволожують його. Використання косметичного засобу з гліцерином у сухому приміщенні може мати зворотний ефект – молекула діючої речовини здатна засвоїти вологу зі шкіри та посилити її сухість.

Крем Eva слід використовувати після очищення шкіри. Його необхідно нанести на шкіру масажними рухами та дочекатися вбирання. Можна використовувати як денний крем і як основу під макіяж.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marsaalam
Hurghada
Супер-продавець
Київ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?