Всі категорії
Додати товар

Крем гель під очі rejuran

1700 грн
Опис

Rejuran Healing Eye Gel Відновлювальний гель для зони навколо очей

Спеціальна формула відновлювальна c-PDRN ® + аденозин на гіпоалергенній основі допомагає відновлювальному гелю захищати делікатну шкіру навколо очей, розгладжувати та зволожувати шкіру, зменшуючи появу «гусяних лапок» і зморщок.

Відновлювальний гель покращує текстуру та тон зони шкіри під очима.

Запатентований органічний антиоксидантний комплекс доставляє активні інгредієнти в втомлену та напружену шкіру навколо очей, покращуючи її еластичність.

Головна суперсила Clinic Line укладена в полінуклеотидах — скарб регенеративної медицини. Використавши запатентовану технологію DOTTM️, PDRN®, яка застосовується в ін'єкційних продуктах, була адаптована REJURAN для косметичного догляду, представивши світу інноваційну формулу c-PDRN®.

Унікальна перевага c-PDRN, тобто косметичної версії полінуклеотиду, полягає в тому, що молекула c-PDRN у 670 разів менша за пори людини, що дає активним інгредієнтам проникати глибше в епідерміс для ідеальної абсорбції засобу та посилення бар'єрної функції шкіри. c-PDRN бере участь у всіх процесах загоєння шкіри, нормалізуючи цикл "оновлення" клітин.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену шкіру навколо очей нанести невелику кількість гелю. Рівномірно розподілити, уникаючи потрапляння в очі. Кінчиками пальців делікатно наносити по краю орбіти до повного вбирання вранці та ввечері

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Об'єм:
15 мл
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?