Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Крем для обличчя ceramide derma moisturizing facial cream illiyoon 50ml

499 грн -65% 179 грн
Опис

Зволожуючий крем Illiyoon Ceramide Derma Moisturizing Facial Cream - крем для зволоження обличчя, який укріплює бар'єрні властивості епідермісу, загоює подразнення і зберігає вологу в клітинах.

Активні інгредієнти у складі засобу, такі як: цераміди, сквалан, пантенол, алантоїн, бета-глюкан, гіалуронова кислота та різноманітні рослинні екстракти діють на інтенсивне живлення та зволоження епідермісу, допомагають підтримувати природній захисний бар’єр шкіри та утримувати вологу в клітинах. Усувають лущення та відчуття стягнутості обличчя. Завдяки цим компонентам крем стане улюбленцем у Вашому щоденному догляді.

Illiyoon – корейський виробник доглядової косметики. Цей бренд належить гіганту Amore Pacific і спеціалізується на засобах для сухої та чутливої шкіри. Продукція бренду створена на основі трав для досягнення багатого та розкішного виду вікової шкіри. Цей ефект досягнуто завдяки глибокому зволоженню, живленню шкіри, підвищуючи її еластичність, вирішуючи шкірні проблеми.

Ключові особливості:

Заспокоює подразнення;
Підійде навіть найчутливішій шкірі;
Зволожує;
Натуральний склад;
Насичує епідерміс корисними компонентами.
Активні інгредієнти:

 Цераміди - стимулюють відновленню епідермісу, підсилюють захисну властивість шкіри, балансують водно-жировий шар, надають захист проти випаровування вологи, надають омолоджуючу дію.
 Алантоїн – заспокоює та знімає роздратування, перешкоджає появі стягнутості та дискомфорту.
 Сквалан – відмінно усуває сухість, відновлює захисний бар'єр і підходить навіть для проблемної або чутливої шкіри.
 Пантенол - надає потужну загоюючу дію, прибирає роздратування та свербіж. Посилює просочування води до клітин дерми, сприяє синтезу колагена та еластина. Прибирає наслідки впливу ультрафіолетового випромінювання, дає епідермісу гладкість та еластичність.
 Бета-глюкан – є імуномодулятором, стимулює імунітет на клітинному рівні, синтезується з вівсяних зерен, дріжджів та ін.
 Гіалуронова кислота - інтенсивно зволожує на усіх рівнях дерми. Чудово насичує вологою клітини, це стимулює утримання вологи в епідермісі. Створює захисний бар'єр, прибирає зневоднення та випаровування вологи.
Підходить сухій, нормальній, комбінованій і чутливій шкірі.

Об'єм: 50мл

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була