Всі категорії
Додати товар

Гель для зони навколо очей. косметика ручної роботи. натуральний догляд за обличчям

95 грн
Опис

Гель зволожує, підтягує, шкара стає пружнішою та гладкішою, розгладжує мілкі мімічні морщинки. Сприяє зменшенню мішків під очима.

Спосіб використання.
Гель наноситься на шкіру навколо очей. Завдяки флакону з ролером засіб легко наносити на шкіру. Для боротьби із набряками гель перед використанням можна покласти у холодильник на 10 хв.
Використовувати на ніч.
Гель також можна використовувати і з ранку, але на шкірі він береться тоненькою дещо липкою плівочкою, що може ускладнити нанесення макіяжу. Тому якщо користується гелем з ранку, макіяж краще наносити не раніше ніж через 20 хвилин після гелю.

Склад: гідролат кропиви, гліцерин, ксантанова камедь, екстракт арніки, екстракт СО2 Огірка.

- Гідролат кропиви звужує пори, вирівнює тон і колір обличчя, відновлює і омолоджує шкіру, розгладжує дрібні зморшки, бореться з пігментними плямами і слідами після акне, стимулює регенерацію шкіри та вироблення колагену, знімає запалення і подразнення, дезодоруючий та бактерицидний ефект, лікування шкірних захворювань.
- гліцерин - зволоження.
- ксантанова камідь - 100% органічний продукт. Забезпечує зволоження шкіри, робить її еластичною та пружною, створює захисну плівку, яка має ліфтинговий ефект, скорочує пори, не поглинається шкірою.
- екстракт арніки - 100% натуральний, органічний продукт рослинного походження з максимальним складом вітамінів та корисних мікроелементів. Бореться із набряками та припухлостями під очима, зволожує, сприяє
відновленню та регенерації шкірних покривів.
- екстракт СО2 Огірка - має регенеруючі, охолоджувальні та заспокійливі властивості, особливо для чутливої ​​шкіри. Живить та омолоджує, покращує підшкірний обмін речовин та надає шкірі максимальну еластичність, робить шкіру свіжою та пружною, повертаючи їй сяючий, здоровий вигляд.

❗ Містить натуральні речовини. Може викликати алергічну реакцію. Застосовуючи вперше, рекомендується провести тест на алергічну реакцію на внутрішній стороні ліктя.

Об'єм 15 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
15 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
hissa1
hissa1
Супер-продавець
Полтава
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?