Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий гель з вна-кислотами purito bha dead skin moisture gel, 100 мл

630 грн
Опис

Зволожуючий нічний гель із ВНА кислотою
Відновлюючий зволожуючий гель з BHA-кислотами ідеальний для ефективної боротьби з акне та чорними точками. Засіб не тільки ефективно відлущує ороговілий шар епідермісу і активізує процеси оновлення клітин, але і проникає глибоко в пори, очищаючи їх і розчиняючи комедони, допомагає у боротьбі з чорними точками та розширеними порами.
Прискорює загоєння запалень, лікує акне та м'яко освітлює пост-акне, покращує загальний тон шкіри. Гель нормалізує вироблення шкірного сала, відновлює водно-жировий баланс та контролює жирність шкіри протягом дня.
Діючі компоненти продукту:
Саліцилова кислота допомагає усунути лущення, пом'якшує шкіру, що огрубіла, і видаляє мертві клітини шкіри. Саліцилова кислота нормалізує вироблення шкірного сала, видаляє надлишки себуму та регулює жирність шкіри протягом дня. Має лікувальну дію, допомагає у боротьбі з акне та запаленнями, прискорює їх загоєння, попереджає появу пост-акне та захищає шкіру від повторної появи прищів.
Екстракт листя чайного дерева 100,000 ppm має лікувальну дію, прискорює загоєння акне, заспокоює та попереджає повторну появу запалень;
Гіалуронова кислота ефективно зволожує шкіру, усуваючи сухість та зневодненість, нормалізує водно-жировий баланс;
Кислотно-лужний показник гелю – рН 3.5, м'яко впливає на епідерміс та підходить для застосування чутливої ​​шкіри.
Продукт має консистенцію легкого гелю, якою утворює захисний бар'єр, що перешкоджає втраті вологи.Засіб необхідно наносити на шкіру тонким шаром.
Не містить штучних консервантів. Весь склад засобу має рівень безпеки 1 і 2 рівня EWG (Екологічна робоча група).
Рекомендується для проблемної, комбінованої та схильної до жирності шкіри.
Засіб застосування: Нанесіть необхідну кількість гелю на очищену, зволожену тонером шкіру, уникаючи області очей і губ. Під час застосування гелю необхідно використовувати сонцезахисний крем, щоб уникнути появи небажаної пігментації

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?