Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Крем для жирної шкіри обличчя cos de baha drying cream dc 45 мл

430 грн -11% 385 грн
Опис

8/2024

Опис товару: Крем для жирної шкіри обличчя Cos De Baha Drying Cream DC 45 мл
Легкий, швидко поглинається, звужує пори, розгладжує та покращує текстуру шкіри. Матує та зберігає природне сяйво шкіри. Крем містить лецитин, який допомагає вилікувати прищі та екзему, запобігає появі плям. Екстракт алое заспокоює, а ніацинамід освітлює шкіру та робить її здоровою.
Лецитин має антиоксидантні властивості, з багатьох причин лецитин додається до косметики як природно-емульгувальний засіб і як диспергуючий засіб для пігментів. Крім того, лецитин природно міститься в організмі, він працює зі шкірою для відновлення вологи.

Гідрогенізований лецитин – його одержують шляхом додавання водню до лецитину. При місцевому нанесенні з косметичним засобом він пом'якшує та заспокоює шкіру. Водночас він створює захисний бар'єр, який затримує вологу. Це відмінний додаток до продуктів, які сприяють здоров'ю шкіри, включаючи відновлюючі креми або інші засоби, що вирішують проблеми зрілої або сухої шкіри. Як емульгатор для косметичних засобів, лецитин добре працює з більшістю інгредієнтів, допомагаючи синхронізувати всі інгредієнти у різних засобах для догляду за шкірою. Оскільки більшість косметичних продуктів поєднують воду та олію, їм потрібен емульгатор, щоб «злипнутися».
Емульгатор, такий як лецитин, стабілізує. Він також допомагає іншим активним інгредієнтам глибше проникати у шкіру, покращуючи загальну ефективність засобів.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий