Всі категорії
Додати товар

Нічний поживний крем з пребіотиками elemis superfood midnight facial.

550 грн
Опис

15ml

ЖИВИТЬ, НАПОВНЮЄ, ВІДНОВЛЮЄ 
Нічний крем із пребіотиками, відновлює суху, зневоднену шкіру, повертаючи їй м'якість та шовковистість. Ваша шкіра сяє та наповнена вологою після пробудження.

Прокидайтеся вранці зі шкірою мрії, використовуючи цей розкішний нічний крем, який ідеально підходить для всіх типів шкіри. Балансуючий зволожувач збагачений пребіотиками, має ніжну гель-кремову текстуру, працює всю ніч, обволікаючи тьмяну шкіру живильним коконом і при цьому, глибоко зволожуючи її.
Унікальна ароматна формула містить каму-каму, відоме джерело вітаміну С, та масло какао, що містить жирні кислоти Омега-6 та 9, які, як відомо, зволожують шкіру. Шовковистий крем також містить екстракт квіток банана, який вважається багатим джерелом клітковини, вітамінів і мінералів, має зволожуючі та пребіотичні властивості. Досить легкий для щоденного використання, і водночас поживний. Нанесення засобу перед сном зводить до мінімуму видимі ознаки втоми та допомагає покращити зовнішній вигляд шкіри. Колір обличчя стає сяючим і наповнюється вологою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
evol.beauty
Evol Beauty
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?