Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя освітлювальний проти пігментації medi-peel melanon x cream 30ml

500 грн
Опис

Освітлювальний крем проти пігментації MEDI-PEEL Melanon X Cream 30ml
Крем від пігментації MEDI-PEEL Melanon X Cream ідеально підійде для тих, хто вже вболівся боротися зі слідами гіпо- та гіперпігментації. Він містить цілий комплекс найпотужніших компонентів, що освітлює і вибілює ефект яких не одноразово доведений науковими експериментами. Абсолютно не пересушує шкіру та не виводить із неї вологу, а навпаки, інтенсивно зволожує її, зміцнює ліпідний бар'єр, щоб запобігти трасепідермальній втраті вологи та підтримувати оптимальний рівень зволоженості шкіри впродовж усього дня. Також крем завдяки рослинним екстрактам відновлює водний і жировий баланс шкіри, пом'якшує шкіру та надає їй м'якість, усуває сухість, лущення й брак вологи, водночас чинить себорегулювальну дію, зменшуючи жирний блиск, сальність і контролюючи вироблення шкірного сала.

До складу крему увійшли відразу кілька дуже дієвих компонентів, які ефективно впливають на пігментацію:

Транексамова кислота (1000ppm) — похідна амінокислоти лізину, регулює вироблення меланіну, блокує його зайве вироблення й накопичення в клітинах шкіри, у такий спосіб запобігає утворенню пігментної плями. Також «розсмоктує» застій меланіну, у такий спосіб освітлює пігментацію, отриману за різних обставин: від агресивного впливу сонячних променів, з віковими змінами, після травмування шкіри, сліди постакне, веснянки. Крем допоможе усунути навіть застійні пігментні плями, які давно утворилися на шкірі.
Ніацинамід — водорозчинна форма вітаміну В3, також надає вибілювальну дію і сприяє вирівнюванню тону обличчя, допомагає усунути тьмяний колір шкіри, надаючи їй свіжості, сяйва та яскравості.
Крем чудово заспокоїть навіть найчутливішу шкіру, схильну до постійного подразнення, почервоніння та запальних процесів, захищаючи шкіру від їх утворення.

Основні компоненти:

Цистеїн (3000ppm) — амінокислота, захищає шкіру від токсинів, окисних процесів, шкіра набуває здорового та рівного за кольором тону, стимулюється синтезування колагену й еластину, завдяки цьому відновлюється пружність і еластичність шкірного покриву, тонус шкіри підвищується, зміцнюється шкірний тургор, згладжуються всі нерівності рельєфу.
Аскорбінова кислота (3000ppm) — підвищує пружність і еластичність шкіри завдяки стимулюванню вироблення колагену, уповільнює процес глікації, тобто склеювання волокон колагену з глюкозою, що призводить до старіння

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?