Всі категорії
Додати товар

Manyo factory panthe-calming sun cream - гіпоалергенний заспокійливий сонцезахисний крем

750 грн
Опис

Manyo Factory Panthe-Calming Sun Cream - гіпоалергенний заспокійливий сонцезахисний крем для надзвичайно чутливої ​​шкіри. Завдяки 50 000 ppm пантенолу, він зберігає м’якість і зволоження, а також дбає не тільки про шкіру, але й про УФ-промені.
Комфортний фізичний сонцезахисний догляд як догляд за шкірою! Oдночасно відбиває UVB та UVA, забезпечуючи не лише сильний захист від ультрафіолетового випромінювання, але й заспокоєння шкіри та контроль над шкірним салом, допомагаючи захистити шкірний бар’єр, забезпечуючи ефект базового догляду.
Заспокійлива синергія. Зелені інгредієнти з чудовим заспокійливим ефектом разом із пантенолом додають більш ефективної заспокійливої ​​синергії чутливій шкірі. 
Основні інгредієнти: Fermentia Centella + Green Calmer Complex + Африканське алое + Екстракт зеленого чаю.
Чистий небезпечний сонцезахисний крем для планети та шкіри. Сертифікат eve Vegan. Сонцезахисний крем безпечний для рифів і не містить застережних інгредієнтів для морської екосистеми.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: На останньому етапі догляду за шкірою рівномірно нанесіть на ділянки, які піддаються впливу ультрафіолетових променів, потім злегка постукайте, щоб вбратися.

Об'єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?