Всі категорії
Додати товар

Крем для догляду за шкірою календула harems 125 мл

439 грн
Опис

Крем для догляду за шкірою Harems Calendula 125 мл

Крем для догляду за шкірою Календула та прополіс зволожує, живить і оновлює вашу шкіру завдяки своєму натуральному та ефективному вмісту. Забезпечуючи необхідний догляд вашій шкірі завдяки своїм спеціальним інгредієнтам, він також захищає та прикрашає вашу шкіру.

Цей спеціальний крем був ретельно розроблений, щоб відновити та омолодити вашу шкіру. Натуральні олії, вітаміни та антиоксиданти в його складі живлять, зволожують і розгладжують шкіру. Підвищуючи природну еластичність шкіри, зменшує появу зморшок і робить шкіру молодшою, підтягнутою та здоровішою.

Крем для догляду за шкіроюкалендула та прополіс захищає вашу шкіру від шкідливого впливу сонця та запобігає пошкодженню шкіри, викликаному вільними радикалами. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям він захищає шкіру від ознак старіння та зміцнює її. У той же час, зволожуючи шкіру, він не забиває пори і не залишає відчуття жирності.

Наносити крем можна легкими масажними рухами на очищену область обличчя та шиї. Завдяки формулі, що швидко вбирається, він легко вбирається вашою шкірою та не залишає відчуття жирності на шкірі. При регулярному використанні, зберігаючи баланс вологи у вашій шкірі, він також підтягує, оживляє вашу шкіру та забезпечує яскравий вигляд.

#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 125мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
125 мл
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Антивікове
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари