Всі категорії
Додати товар

Крем для догляду за шкірою harems coconut

450 грн
Опис

Крем з екстрактом кокоса забезпечує інтенсивний догляд за вашою шкірою завдяки своєму природному та живильному вмісту. Екстракти кокоса зволожують, живлять і оновлюють шкіру, водночас захищаючи та прикрашаючи шкіру.

Цей спеціальний крем забезпечує необхідну для вашої шкіри вологу та глибоко зволожує її. Кокосова олія містить багаті жирними кислотами та пом'якшує, розгладжує та підвищує еластичність шкіри. Зволожуючи суху шкіру, що лущиться, вона також зміцнює шкірний бар’єр.

Крем з екстрактом кокоса розкриває природне сяйво шкіри, одночасно живлячи її. Вітаміни та мінерали в його складі підтримують здоров'я вашої шкіри та відновлюють її. Це робить вашу шкіру молодшою ​​та яскравішою, вирівнюючи тон шкіри.

Завдяки легкій формулі, що швидко вбирається, крем легко вбирається шкірою та не залишає відчуття жирності. Залишаючи легке та свіже відчуття на вашій шкірі, він також зволожує та живить вашу шкіру. При регулярному використанні він підтримує баланс вологи у вашій шкірі, зберігаючи її м’якою, гладкою та здоровою.

Крем з екстрактом кокоса підходить для всіх типів шкіри. Глибоко зволожуючи суху шкіру, він балансує жирну шкіру та зменшує проблему блиску та жирності. Для нормальної та комбінованої шкіри, живлячи шкіру, він також захищає природний баланс шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 125мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
125 мл
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?