Всі категорії
Додати товар

Mason natural collagen premium skin cream 57 г антивіковий крем із колагеном сша

299 грн
Опис

Виробники косметики справедливо називають колаген білком молодості. Від кількості його вмісту в шкірі залежить, чи атакують вас зморшки, чи обличчя збереже чіткі контури та підтягнутий вигляд.

Колаген — структурний білок шкіри, який відіграє найважливішу роль захисту та зволоження. Колаген виробляється спеціальними клітинами шкіри — фібробластами. На жаль, з віком вироблення колагену шкірою скорочується. І як наслідок — наша шкіра відновлюється повільніше, змінюється овал обличчя, з'являються зморшки. Вихід є — колаген у косметиці та її регулярне застосування допоможе нашій шкірі мати кращий та уповільнити її старіння.

Унікальна формула крему містить гідролізований колаген, який забезпечує глибоке зволоження й насичує шкіру необхідними речовинами, завдяки яким вона стане сяйливою, пружною та свіжою. Зморшки заповнюються і в такий спосіб зачеплюють або зменшуються. Ліпідовмісний комплекс стимулює синтез церамідів у шкірі та активує природний процес зволоження шкіри.

Пантенол — ідеально відновлює шкіру, що зазнала несприятливих впливів холоду, вітру, спеки та сухості, вогкості, сонячних променів. Має протизапальну та заспокійливу дію, пом'якшить і відновить шкіру.

Омолоджувальний ефект шкіра отримує й від вітаміну Е, який теж входить до складу крему.

Олія ши збагачує шкіру жирними кислотами, підтримує зволоженість і еластичність епідермісу, інтенсивно насичує шкіру вітамінами, розгладжуючи рельєф шкіри та покращуючи структуру. Шкіра стає гладкішою, еластичнішою та здоровішою.

відгуки:
Текстура: кремова, щільна, але дуже швидко вбирається й легко розподіляється. Запах: приємний, огірковий. Я застосовувала крем упродовж місяця вранці та ввечері. Витрата. Крем досить легко розподіляється, я не прихильник товстих шарів і тому за 2 місяці у мене вийшло приблизно половину баночки. Рахую, це економна витрата, а з огляду на вартість, то просто даром. Переваги: комфортна текстура доступна вартість якісний продукт вирівнює колір обличчя, не залишає жирної плівки швидко вбирається підходить для всіх типів шкіри, не викликав негативних реакцій, алергії

У мене завжди була комбінована шкіра та креми вибирала для комбінованої або нормальної шкіри. Але згодом моя шкіра стала вимагати додаткового зволоження, місцями навіть дуже сухою та в'ялою. Стала вибирати крем для сухої шкіри. Багато перепробувала, деякі фірми задовольняли. Останнім часом почала читати склад кремів і жахнулася кількість хімії, що міститься в кремах. Мета була знайти відповідний крем на натуральній основі. І ось діліться з вами про крем із серії Mason Natural, який дуже добре зволожує і водночас обличчя не стає жирним згодом. Дуже тішаться своїм відкриттям.

Чудовий крем на щодень
Покупилася цей крем за захопленими відгуками та не прогадала. У мене суха шкіра обличчя, тому кремами користуйтеся регулярно та знаю в них штовх. Щільна текстура, приємний ненав'язливий аромат (свіжий, як на мені — аромат алое вера). Зволожує й живить шкіру, переважно наношуючи його на ніч, після зняття макіяжу й очищення. На ранок відчуваю себе королевою! Можу сміливо рекомендувати цей прекрасний крем для щоденного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?