Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі bioaqua колагеном і мідними пептидами, червоними водоростями, чорними перлами

160 грн
Опис

Гідрогелеві патчі з екстрактом водоростей мозуку Bioaqua Hydrating Moisturizing Eye Mask допоможуть усунути темні кола та прибрати набряклість навколо очей. Завдяки патчам ваша шкіра набуде здорового та свіжого вигляду і стане сяйливою.

Перли — містить кальцій і величезну кількість вітамінів і мікроелементів, сприяє зміцненню лицьових м'язів, надає поживну та зволожувальну дію. М'яко освітлює шкіру та допомагає боротися з темними кругами під очима, а комплекс пептидів має підтягувальну й омолоджувальну дію, сприяє скороченню глибини зморщок і підтримує молодість шкіри.

З колагеном і мідними пептидами
Зняти набряки та прибрати мішки.
Освітлити темні плями під очима.
Надати бадьорості та свіжості.
Усути сліди втоми та перевтоми.
Підтягнути шкіру.
з екстрактом червоних водоростей
формула з антиоксидантами. Речовина астаксантин (Haematoccus pluvialis extract) — антиоксидант. Він популярний у корейській косметиці. Використовується для виготовлення косметичних засобів із чітко окресленими антивічними властивостями та перешкоджає фотостарінню шкіри;

ліквідація дефіциту вологи. Гіауронова кислота, екстракт червоних морських водоростей буквально запечатують вологу всередині тканин. Тому шкіра миттєво відновлює пружність, а мімічні зморшки згладжуються

Спосіб застосування
Лопаточкою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі біля зони навколо очей гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 10-20 хвилин акуратно видаліть, а залишки цілющої есенції втріть у шкіру. Патчі можна використовувати також для чола та носо-губних складок.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл
Продавець
zatoshka
Красота
Супер-продавець
Київ
88% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?