Всі категорії
Додати товар

Sensitive skin trial/travel set - набір для чутливої шкіри

4300 грн -3% 4200 грн
Опис

Представляємо вам набір для пробних або подорожей S1 Sensitive Skin Trial/Travel Set — ідеальний вибір для чутливої шкіри.

Склад набору:

Засіб для чутливої шкіри C1 Sensitive Cleanser/засіб для чутливої шкіри 50 мл: Цей ніжний очищувальний гель забезпечує глибоке очищення шкіри, видаляє забруднення й макіяж. Ваша шкіра залишатиметься свіжою й чистою.

Міст для чутливої шкіри T1 Sensitive Mist/Міст для чутливої шкіри 30 мл: Легкий міст миттєво зволожує й освіжає вашу шкіру, надаючи їй здоровий і сяйливий вигляд. Він ідеально підходить для використання впродовж дня, щоб освіжити та зволожити шкіру.

Захисна олія для чутливої шкіри R3 Sensitive Protect Oil/Захисна олія для чутливої шкіри 12 мл: Це унікальна олія містить натуральні інгредієнти, які заспокоюють і захищають чутливу шкіру. Воно допомагає знизити запалення й подразнення, залишаючи шкіру збалансованою та здоровою.

Легкий зволожувальний крем для денного використання M1 Hydro Moisturizer/легкий зволожувальний крем 20 мл: Цей крем забезпечує вашу шкіру багатим зволоженням і живленням. Він глибоко проникає в шкіру, зволожуючи її й допомагаючи зберегти природний баланс вологи. Ваша шкіра стане м'якою, гладкою та сяйливою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?