Всі категорії
Додати товар

Крем-гель для обличчя byoma moisturizing gel cream

790 грн
Опис

Крем-гель для обличчя Byoma Moisturizing Gel Cream (50 ml) це легкий щоденний зволожуючий крем без олій, що забезпечує ефективне цілеспрямоване зволоження втомленої шкіри. Унікальна гелеподібна текстура крему миттєво вбирається, пом’якшує та зволожує шкіру за допомогою суміші ретельно підібраних активних компонентів, що відновлюють та зміцнюють бар’єр шкіри.

Формула крему поєднує унікальний трикерамідний комплекс: кераміди, холестерол та жирні кислоти з суперзірковими активними речовинами: ніацинамід та зелений чай.
Трикерамідний комплекс створений для імітації та відновлення необхідних ліпідів, які містяться в шкірі. Це три ключові компоненти рогового шару - кераміди, холестерол та жирні кислоти необхідні для відновлення шкірного бар'єру, утримання вологи в шкірі та підтримання природного рівня зволоженості.
Ніацинамід та зелений чай наповнені антиоксидантами для заспокоєння подразнень та запалень шкіри, зменшення почервоніння, освітлення, покращення кольору і текстури шкіри.
Не дивлячись на невагому текстуру, засіб забезпечує тривале зволоження без жирності та забитих пір!

Кому підійде: для всіх типів шкіри, особливо для комбінованої, жирної та проблемної шкіри.
Спосіб застосування: Нанесіть крем-гель (1-2 натискання) на очищену шкіру після етапу нанесення сироватки. Використовуйте вранці та ввечері.

Косметика Byoma протестована та схвалена дерматологами, не містить мила, не комедогенна, не містить спирт та ароматизатори.
Не тестується на твариннах та не містить тваринних інгрідієнтів.
Виробник: Великобританія

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
sunri...
sunrise_beautybar
Супер-продавець
Київ
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?