Всі категорії
Додати товар

Крем стевія для сухої проблемної шкіри

300 грн
Опис

Діагностика

Будь-яка природа шкіри, що має вугровий висип і, особливо, шкіра з пониженим вмістом ліпідів. Акне в період менопаузи. Акне в підлітковому віці на сухому фоні (шкіра, «пересушена» спиртовими лосьйонами, милом і т.п)

Склад

Вода, масло ши, масло волоського горіха, екстракти стевії, троянди, шипшини, календули, звіробою, евкаліпта, розторопши, розчинний колаген, фруктові (AHA) кислоти, бета-каротин, глюкорн, провітамін В-5, аскорбінова кислота.

Ефект

Протизапальний, заспокійливий, ранозагоюючий, антибактеріальний, зволожуючий. Компоненти крему стимулюють процеси поглинання кисню на клітинному рівні, зменшують прояви пост-акне, зв'язують вільні радикали, очищають шкіру від токсинів, підвищують шкірний імунітет, захищають від негативної дії довкілля.

Застосування

У салоні - як завершуючий догляд після проведення процедури для сухої проблемної шкіри, а також як антикуперозний засіб. Вдома - вранці та увечері нанести активними масажними рухами на добре очищену шкіру. Крем вбирається без залишку, не залишаючи відчуття дискомфорту і жирного блиску. Хороша основа під макіяж.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
kseniaaaaa20
kseniaaaaa20
0% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?