Всі категорії
Додати товар

Xhekpon crema регенерувальний крем, крем проти зморщок для обличчя та шиї. 40 мл

380 грн
Опис

hekpon Crema Регенерувальний крем, крем проти зморщок для обличчя та шиї.
40 мл.

Термін придатності: 12.2026
Іспанія.

Внимание! Ціна знижена, тому що прим'ята картонна упаковка.

В Іспанії цей крем — культовий засіб! Є легенда, що якось, бувши в аеропорту, відома іспанська телевіделовідна та світська левиця Ізабель Прейслер викинула в урну тюбик від якогось косметичного засобу. Цемітилася якась допитлива особина, що стоїть неподалік. Вона відразу ж зазирнула у сміттєзбірник і побачила — так, порожню коробку з-під Xhekpon. Ім'я самої Ізабель мені до цієї історії зовсім не було знайоме, як і більшості із вас. Але інтернет підвернув, що Прейслер — це колишня дружина Хуліо Іглегіасу, мама Енріке та кохана знаменитого письменника Маріо Варгаса Ляоси. Водночас у свої 64 роки Ізабель має чудовий вигляд, і всі іспанки, звичайно ж, хочуть знати секрет її молодості та краси. Важ не бюджетний Xhekpon допомагає їм у цьому?

Xhekpon Crema
крем проти зморщок для обличчя та шиї
зменшує сухість шкіри
надає омолоджувальну дію
згладжує та підтягує шкіру.

Xhekpon Crema — це колагеновий крем для обличчя та шиї зі зволожувальними й антивіковими властивостями.

Якщо Ви в пошуках засобу, що уповільнює процес старіння шкіри, тоді крем Xhekpon створений саме для Вас! Його регулярне застосування запобігає утворенню нових зморщок і зменшує вже наявні. Засіб чудово зволожує й живить епідерміс. Вже за кілька тижнів шкіра обличчя стає здоровою, гладкішою й молодшою на вигляд.

Xhekpon Crema містить гідролізований колаген, що надає шкірі шовковистості. Забезпечує довготривале зволоження та регенерацію, а також відновлює пружність і еластичність шкіри. Крім того, крем має згладжувальні властивості та редукує зморшки та пігментні плями.

Зволожувальний крем проти зморщок Xhekpon зменшує сухість шкіри та запобігає її в'ялості, завдяки чому повертає їй молодий вигляд уже за кілька тижнів регулярного застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?