Всі категорії
Додати товар

Омолаживающая эмульсия со стволовыми клетками medi-peel cell toxing dermajours emulsion 150 мл

820 грн
Опис

Омолоджуюча емульсія зі стовбуровими клітинами Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Emulsion надає інтенсивну відновлює і антивікове дію. Засіб комплексно впливає на шкіру, розгладжує мікрорельєф, перешкоджає виникненню зморшок, зміцнює каркас епідермісу, освітлює небажану пігментацію.

Емульсія спрямована на швидке і ефективне омолодження шкіри і уповільнення вікових процесів. Засіб виявляє і усуває можливі причини вікових змін, забезпечуючи багатостороннє відновлення:

Проникає в глибокі шари епідермісу, насичує клітини вологою і сприяє її утриманню. Усуває зневоднення, підтримує оптимальний рівень зволоженості, бореться зі стягнуті і сухістю.

Зміцнює структуру епідермісу, робить шкіру більш щільною і міцною. Зменшує глибину зморшок і шкірних заломів, підтягує і розгладжує рельєф обличчя.

Вирівнює тон шкіри, освітлює гіперпігментацію, перешкоджає виникненню нових пігментних плям. Надає шкірі рівне здорове сяйво, усуває тьмяність.

Глибоко живить і насичує клітини корисними речовинами і мікроелементами, підтримує обмінні процеси.

Емульсія надає потужний ліфтинг-ефект, активно бореться з глибокими мімічними зморшками, збільшує щільність, пружність і еластичність шкіри. Містить декілька високоефективних компонентів, які володіють яскравими anti-age властивостями.

Унікальний комплекс з 9 пептидів відновлює тканини епідермісу на клітинному рівні, перешкоджає руйнуванню клітин, гальмує окислювальні процеси.

До складу комплексу входять:

Група пептидів, що підвищують еластичність ( Copper Tripeptide-1, Acethylhexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide-1, Tripeptide-1, Acetyloctapeptide-3);

Група пептидів, що надають заспокійливу дію (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Nonapeptide-1);

Група пептидів, що підсилюють захисні властивості (Palmitoylpentapeptide-4, Hexapeptide-9).

Для найбільш активного впливу в емульсії використовуються ліпосомного капсули – вони здійснюють доставку активних інгредієнтів в проблемні зони. Такий метод дозволяє провести корисні речовини в глибокі шари шкіри, покращує їх засвоюваність і підсилює ефект від застосування засобу, допомагає направлено діяти на джерело небажаних змін.

Емульсія приємної легкої кремовою консистенцією, м’яко лягає на шкіру і швидко вбирається, не залишаючи липкості і жирної плівки.

Стовбурові клітини едельвейса уповільнюють процеси старіння, нейтралізує агресивну дію вільних радикалів, факторів навколишнього середовища і ультрафіолету, підтримує гладкість і пружність шкіри. Стимулюють вироблення колагену і еластину.

Ніацинамід відновлює цілісність гідро-ліпідного бар’єру, усуває сухість, стягнутість і лущення. Впливає на процес пігментації – уповільнює доставку меланіну до епідермісу, вирівнює тон шкіри, перешкоджає утворенню пігментації. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, зменшує трансепідермальних втрату вологи.

Екстракт інжиру тонізує, освітлює, надає антивікове дію. Забезпечує ліфтинг-ефект, має протизапальну дію, оновлює шкіру, не викликаючи роздратування.

Екстракт проростків пшениці сприяє регенерації тканин, пом’якшує, живить, активно загоює, очищає, має протизапальну і антиоксидантну дію.

Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Аргінін підвищує пружність шкіри, стимулює синтез колагену і еластину, нормалізує мікроциркуляцію в тканинах епідермісу. Прискорює процеси загоєння, покращує колір обличчя.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: після етапів очищення і тонізації нанесіть оптимальну кількість емульсії на обличчя, кінчиками пальців ніжно розподіліть, не розтягуючи шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Чорний
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?