Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий крем medi-peel cica antio cream

350 грн -15% 300 грн
Опис

Відновлювальний крем для проблемної шкіри Medi-Peel Cica Antio Cream з екстрактом з пророщених паростків пшениці і екстрактом німа. Засіб ефективно бореться з недосконалостями шкіри і зменшує область запалень, допомагає в лікуванні акне і прискорює регенерацію шкіри.

Заспокоює роздратовану шкіру, знімає свербіж і почервоніння, робить колір обличчя свіжим і однорідним. Зміцнює захисні функції шкіри і відновлює ліпідний бар’єр, підвищуючи імунітет шкіри і захищаючи поверхню епідермісу від негативного впливу сонячних променів.

Крем інтенсивно зволожує і живить шкіру, зменшує поява запалень, подліковує, прибирає лущення і подразнення. Ефективний в боротьбі з проблемною шкірою, прискорює загоєння прищиків, не пересушує шкіру, і попереджає поява пост-акне. Зміцнює стінки капілярів і ущільнює шкіру, зменшує вираженість судинних зірочок.

Володіє яскраво вираженим антибактеріальним і протизапальну дію, допомагає в боротьбі з акне і запаленнями. Відновлює ліпідний бар’єр і зміцнює захисні функції шкіри, нормалізує водно-жировий баланс і контролює вироблення шкірного сала;

Слабокислотний складу крему pH5.8 Не пересушує шкіру і м’яко лікує запалення. Не викликає подразнень і підходить для чутливої шкіри.

Ціна на сайті 610 грн, так як продукт використовувався, віддам за 400 грн

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Натуральна Органічна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Зволоження
Продавець
95928
95928
Супер-продавець
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?