Всі категорії
Додати товар

Obagi medical retinol 1.0 28 gr

2000 грн
Опис

Ретинол – синтетичний «клон» вітаміну А, на створення стійкої формули якого вченим знадобилося майже сторіччя. Сьогодні американська компанія Obagi Medical з гордістю презентує запатентований рецепт крему з ретинолом для ефективної і безпечної боротьби з акне – Obagi 360 Retinol 1,0.

Засіб розроблений спеціально для молодих жінок 20-30 років, щоб допомогти їм впоратися з віковими проблемами і досягти рівного і сяйного тону обличчя. Крем містить рослинні олії та екстракти, які нейтралізують можливі побічні властивості ретинолу, такі як почервоніння і печіння. Масло ши, багате корисними жирними кислотами, захищає шкіру від сухості, а екстракт ромашки заспокоює подразнення і делікатно відбілює пігментні плями. Бісаболен бореться з лущенням і прискорює регенерацію пошкоджених ділянок. Obagi 360 Retinol 1,0 – збалансований крем для молодої шкіри, який перевертає уявлення про догляд на 360°.

Зверніть увагу, що крем потрібно використовувати в поєднанні з сонцезахисними засобами (не нижче SPF50), а після нанесення - уникати попадання прямих сонячних променів.

Засіб має протипоказання: вагітність, лактація, прийом системних ретиноїдів.

Спосіб застосування: після очищення шкіри видавити невелику кількість крему на долоню. Кінчиками пальців нанести його на обличчя, уникаючи зони навколо очей. Помасажувати до повного всотування. Застосовувати один раз на день ввечері. У системі Obagi 360 застосовується відповідно до вибраної програми.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?