Всі категорії
Додати товар

Натуральный крем с гиалуроновой кислотой, 50 мл

299 грн
Опис

Опис

Помітила, що шкіра стала більш чутливою? Вона лущиться після перебування на сонці або холоді, стягується після водних процедур, втрачає свіжість і ніжність, якщо пропускаєш процедури догляду? Це перші ознаки нестачі колагену і гіалуроната в глибоких шарах шкіри, які з'являються після 27-30 років.
Крем з гіалуроновою кислотою допоможе клітинам заповнити бракуючий об'єм корисних речовин і попередить передчасне старіння. Його компоненти допоможуть захистити її від негативного впливу зовнішніх подразників. У крему досить жирна консистенція, тому бажано наносити його на ніч перед сном. Рекомендований з 25 років.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота - речовина, що не дозволяє шкірі висихати, втрачати пружність і покриватися зморшками. Воно активно синтезується клітинами тканин, але з часом цей процес проходить все повільніше і повільніше. Унікальність гіалуроната - в здатності зв'язувати молекули H2O, тобто утримувати вологу в дермі. Він також допомагає клітинами коректно розташувати і розподілити ланцюжки білків шкірних покривів. Завдяки цим якостям кислота має сильний омолоджуючий ефект.
Колаген і еластин - білки, що становлять основу дерми. Вони зміцнюють її, надають їй пластичність і стійкість до зовнішніх агресорів. Саме вони формують структуру глибоких шарів шкіри і створюють повітропроникний прошарок, який регулює клітинні процеси. До 30-35 років організм самостійно виробляє необхідний обсяг еластину і колагену, але після 25-27 років синтез сповільнюється. Крем з колагеном і еластином не стимулює вироблення, а насичує дерму білком.
Комплекс «Моментальний ліфтинг» - структурно складний компонент, який допомагає тканинам зберігати структуру і тургор (напружений стан клітин), завдяки чому шкіра зберігає пружність. Це дбайливий ліфтинг, який підтягує контури обличчя (утримання природного овалу), підтримує еластичність і пружність шкіри. У «підтягнутому» стані епідерміс і дерма краще чинять опір зовнішнім агресорам.
У крему з гіалуроновою кислотою свіжий і легкий запах. Верхні цитрусово-пряні нотки швидко вивітрюються, залишаючи на шкірі приємний квітковий аромат. Дівчатам з проблемною і жирною шкірою його рекомендується наносити на ніч.
Спосіб застосування
Нанести невелику кількість крему на чисту суху шкіру і дати вбратися. Через кілька хвилин можна втерти залишки крему.
Нагадуємо, що у натуральних кремів відрізняється структура від промислових, вони набагато жирніше і їм необхідно дати деякий час на вбирання.

Новый, запечатанный.
До 01.24

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
sever88
sever88
Супер-продавець
Одеса
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?