Всі категорії
Додати товар

Lancome uv expert defense 50+ primer & moisturizer легкий зволожувальний крем із...

1200 грн -21% 950 грн
Опис

Lancome UV EXPERT DEFENSE 50+ PRIMER & MOISTURIZER ЛЕГКИЙ УВЛАЖНЯЮЩИЙ КРЕМ С ЗАЩИТОЙ SPF 50, 30 мл

Цена 950 грн.

Зроблено у Франції

Термін придатності: Декабри 2023 р.

Повнорозмір, ціна на сайті виробника 40 USD ( 1600 грн.)

Невагома броня вашої шкіри, що забезпечує невидимий захист від сонця. Три в одному: праймер, зволожувальний крем і SPF 50.

ЩО ЦЕ ДАЄ
Створений з багатого на антиоксиданти вітаміни Е, екстракту насіння моринги й едельвейса, цей легкий зволожувальний засіб з SPF 50 працює як сонцезахисний крем для обличчя і як основа під макіяж, зволожуючи, готуючи та захищаючи шкіру одним простим дією. Зволожує й заспокоює шкіру, надаючи їй здорового вигляду.

ЩО ЩЕ ВАМ НУЖНО ПРИЙМАТИ
Технологія UV Expert поєднує сонцезахисний фільтр широкого спектра SPF 50 з повітропроникною текстурою, яка швидко вбирається, яка діє як невагома броня для вашої шкіри:

Захист від сонця: шкідливі ультрафіолетові промені наявні цілий рік і можуть проникати через вікна, коли ви не перебуваєте на вулиці, роблячи вашу шкіру вразливою для пошкоджень, спричинених ультрафіолетом. UV Expert забезпечує захист SPF 50, яка допомагає запобігти сонячним опікам і знижує ризик раку шкіри та раннього старіння шкіри, викликаного сонцем*

Важливо пам'ятати, що щоденний захист SPF важливий для всіх тонів шкіри, щоб знизити ризик пошкодження сонцем. UV Expert допомагає захистити шкіру як престижний продукт No 1 з продажу для обличчя із сонцезахисним фільтром SPF 50**

Невагома текстура: охолоджувальна текстура Aquagel перетворюється на водоподібний гель, який добре пропускає повітря, швидко вбирається і здається непомітним на шкірі. Цей легкий зволожувальний крем не жирний і не липкий, не залишає білих слідів, що робить його ідеальним як основа під макіяж.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?