Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри estee lader daywear advanced

1000 грн -15% 850 грн
Опис

Зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри Estee Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15, 15 мл

Ціна 850 грн.

Зроблено у Великобританії

Термін придатності: Май 2024 г.

Estee Lauder представляє інноваційний засіб для догляду за нормальною та комбінованою шкірою — зволожувальний крем DayWear Plus з фактором сонячного захисту SPF15. Склад крему — цілий комплекс з оздоровлення і відновлення жіночої шкіри. Упродовж дня DayWear Plus захищає вашу шкіру від шкідливих зовнішніх впливів. У разі регулярного застосування ви не тільки відчуєте, а й побачите позитивні зміни — обличчя молодіє і має здоровий і свіжий вигляд. Крім того, ніжна текстура крему має антистресовий ефект, завдяки заспокійливому екстракту білого та червоного південноафриканського чаю.

Estee Lauder DayWear Plus багатий на корисні натуральні компоненти: екстракт білої берези, виноградні кісточки, вітаміни А, С. Крім антиоксидантної системи, захисну функцію крему виконує ексклюзивний елемент еукаріон. Універсальність, чудовий аромат, комфортне нанесення та швидкий ефект — всі ці переваги не зможуть залишити вас байдужими, і DayWear Plus від Estee Lauder безсумнівно стане вашим улюбленим засобом для догляду за шкірою.

Спосіб застосування
Крем можна застосовувати двічі на день вранці та ввечері безпосередньо після очищення шкіри.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?