Всі категорії
Додати товар

Крем денний мікс водоростей active lifting white mandarin choice

580 грн
Опис

Об'єм 50 мл

Денний крем Мікс водоростей – це активний ліфтинг шляхом глибокого зволоження та нормалізації обмінних процесів у клітинах. Полісахариди фукусу, ламінарії та спіруліни розгладжують дерму, олії утримують вологу, а сніжні водорості запускають регенераційні процеси. Потужні антиоксиданти відновлюють пошкоджені клітини й омолоджують шкіру. Активний багатокомпонентний склад крему активує детокс шкіри, а пряма емульсія засобу швидко засвоюється шкірою та не залишає відчуття жирності.

При регулярному використанні шкіра позбавляється сухості, в'ялості й стоншування, а також стає підтягнутою та сяючою.

Перевагою всіх натуральних косметичних засобів WHITE MANDARIN є системний підхід – RENEWAL SYSTEM, що сприяє оновленню природної краси. Кожен засіб враховує всі потреби шкіри:

білково-вітамінне насичування

захист клітин та активація факторів довголіття завдяки потужним антиоксидантам

активізація лімфотоку.

Унікальність денного крему Мікс водоростей у сніжних водоростях, які входять до складу крему. Вони впливають на ген довголіття та на епідермальні з'єднання, що відповідають за енергетичні запаси клітин. Таки чином шкірний бар'єр укріплюється й покращується тургор, шкіра виглядає молодою і свіжою, а вікові плями стають менш помітними.

Крем денний. Мікс водоростей. ACTIVE LIFTING не містить мінеральну олію (Mineral Oil — інгредієнт, що отримують з нафти) та її похідні Propilene Glycol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, які сповільнюють ріст і розвиток клітин, що призводять до зневоднення та раннього старіння шкіри. У складі також відсутні SLS/SLES, продукти нафтохімії, парабени, силікони, синтетичні ароматизатори та барвники, які є основними подразниками шкіри й алергенами навіть у низьких концентраціях. У якості консервувального засобу застосовується Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ECOCERT і дозволений у виробництві органічної косметики.

Склад дивитися на фото2

Спосіб застосування:
Вранці нанести на очищену шкіру обличчя та шиї, розподілити постукуванням або легкими масажними рухами.

Отримати максимальний ефект допоможе використання всієї лінійки засобів WHITE MANDARIN з водоростями, в яких враховані всі потреби шкіри: білково-вітамінне насичування, антиоксидантний захист клітин та активізація лімфотоку.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?