Всі категорії
Додати товар

Renew gommage крем пілінг-гоммаж на розлив

150 грн
Опис

Пілінг на розлив
10 мл -150 грн
20 мл - 300 грн
30 мл - 370 грн
Пілінг м’якої кремоподібної текстури застосовується для глибокого очищення шкіри. Цей унікальний препарат для ексфоліації можна використовувати в домашніх умовах як вологе гоммажування та класичну скатку.

В оновленій версії містяться мікро частинки (похідні діоксиду кремнію), які не травмують шкіру навіть с запальними елементами та гіперчутливістю, проте добре очищують та надають свіжості й рівного світлого кольору.

Видаляє зроговілі частинки епідермісу, стимулює мікроциркуляцію, готує шкіру до наступних процедур і насичення активними інгредієнтами. Після використання препарату шкіра набуває рівного тону та стає гладкою на дотик.

ЗАСТОСУВАННЯ:

1) вологе гомажування - для будь-якого типу шкіри, більш делікатне використання препарату – нанести достатню кількість препарату на очищену шкіру, вимилювати, періодично змащуючи пальці водою, протягом хвилини, змити препарат водою. Залишки препарату змити за допомогою базового гелю для вмивання.

2) сухе гомажування «скатка» – використовується при нормальній, комбінованій та жирній шкірі без запальних елементів – нанести препарат на суху очищену шкіру тонким рівномірним шаром. Залишити на декілька хвилин для підсихання. Обережно скатати крем-пілінг з поверхні шкіри, рухаючись по масажних лініях і не розтягуючи шкіру. Сполоснути обличчя злегка теплою водою і змити залишки препарату за допомогою базового гелю для вмивання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?