Всі категорії
Додати товар

Hada spf50+ pa++++ сонцезахисний гіалуроновий гель для обличчя, 90 г

1550 грн
Опис

HADA LABO Koi-Gokujyun UV White Gel SPF50+ PA++++ Сонцезахисний гіалуроновий гель для обличчя, 90 г

Легкий, що тане на обличчі за лічені миті захисний гель від сонця HADA LABO Koi-Gokujyun UV White Gel.
Не перевантажує обличчя.

Запатентована технологія захисту (мікроінкапсуляція) припускає, що речовини, які містять сонячні фільтри, не проникають у шкіру, залишаючись на її поверхні. 

Найвищий ступінь SPF50+ забезпечує захист поверхневих шарів шкіри від шкідливих ультрафіолетових променів UVB упродовж усього дня. А захист глибоких шарів від іншого різновиду ультрафіолету - UVA, який поволі губить молодість і красу, забезпечує максимальний фільтр PA++++.

Вітамін С і 2 види гіалуронової кислоти (зокрема Супер-гіалуронова, що утримує у 2 рази більше молекул води, ніж звичайна) сприяють глибокому зволоженню шкіри, надають їй м'якості, роблять гладенькою і приємною на дотик.

Засіб можна використовувати як лосьйон, молочко, есенцію, денний або сонцезахисний крем, а також як основу під макіяж.

Важливо зауважити, що легка текстура не забиває пори, а всі тональні та матуючі косметичні засоби ідеально лягають і не "скочуються" протягом дня, не змінюється відтінок тону.
При цьому не виступає жир, не забиваються пори.
Ідеальний макіяж для зайнятих жінок на весь день забезпечений.

Відсутність ароматизаторів і фарби, а також низька кислотність робить засіб незамінним для алергіків і всіх, чия шкіра схильна до подразнення.

Спосіб застосування:
Нанесіть на обличчя і шию м'якими масажними рухами до повного поглинання.

Склад:  вода, етилгексил метоксициннамат, ізононілізононаноат, диметикон, етанол, БГ, ПЕГ-12 диметикон, пентиленгліколь, полісилікон-15, диметакрилат етиленгліколю зшитий, біс-метоксифеніл ethylhexyloxyphenol триазин, аскорбіл фосфат магнію (похідні вітаміну C), гідроліз гіалуронової кислоти, гіалуронова кислота Na, діетиламіно гідроксібензоїл гексил бензоат, полісилікон-13, феноксіетанол, карбомер, ТЕА, полістирол, полівініловий спирт, гідроксіетилцелюлоза, ЕДТА-2Na, йодид бутилкарбамат пропініл, (акрілати/алкілакрилати (C10-30)) зшитий, оксид титану, акрілатні фіксаторів полімеру амонію, гідратований діоксид кремнію, гідроксид Al Гідросульфат диметикон, метилпарабен.

Виробник:  HADA LABO, Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?