Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий відновлюючий крем pyunkang yul calming moisture barrier cream

475 грн
Опис

Крем Calming Moisture Barrier Cream розроблений спеціально для заспокоєння особливо чутливої і реактивної шкіри. Він сприяє швидкому зняттю подразнень, запалень і почервоніння, повноцінно насичує шкірний покрив вологою, працює на зміцнення і стимуляцію захисного бар’єру епідермісу.

До складу крему входить цілюща Центелла Азіатська і її повний комплекс 4х витяжок – Мадекассосід, Азіатікосід, Мадекассова і Азіатікова кислота. Центелла, відома в Азії як Тигрова Трава, славиться своїми загоюючими і регенеруючими властивостями. Вона допомагає швидко зняти запалення і подразнення, прискорює загоювальні процеси і має легку омолоджуючу дію. Вона здатна стимулювати синтез власного колагену, що, в свою чергу, сприяє підтримці пружності шкіри, укріплюючому, стимулюючому і підтягуючому ефекту.

Екстракт чайного дерева, потужний природний антисептик, заспокоює і відмінно допомагає в догляді за проблемною шкірою, завдяки своїм антибактеріальним, протигрибковим і противірусним властивостям. Чайне дерево також нормалізує роботу сальних залоз.

До складу також входить екстракт жимолості, яка має високу противірусну активність і має загальнозміцнюючу дію, допомагаючи при боротьбі з акне і запаленнями.

Кераміди в складі, заповнюючи собою проломи в ліпідному шарі, працюють на відновлення і зміцнення природного захисного бар’єру епідермісу, вони допомагає зміцнити і знизити проникність шкіри, що сприяє утриманню вологи і запобігає її трансдермальному випаровуванню.

Гіалуронова кислота має дуже високе поглинання, притягує як магніт, і утримує молекули води в більш глибоких шарах шкіри, завдяки чому вдається нормалізувати гідробаланс, усунути лущення і сухість. Шкіра стає більш насиченою, еластичною і гладкою.

Пантенол також має властивість гігроскопічності (притягання і оголення вологи) і високої проникності, за рахунок чого здатний проникати в глибокі шари епідермісу, «ведучи» за собою молекули води.

Склад крему збагачений Скваланом , який є емолентом і заповнює собою простір між між ороговівшими клітинами епідермісу, допомагаючи формувати гідроліпідну мантію шкіри, і Олією Ши, насичує шкірний покрив корисними поживними речовинами. Обидва компоненти швидко вбираються і не забивають пори.

Всі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання.

Засіб дерматологічно протестовано і визнано безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість крему на завершальному етапі догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?