Всі категорії
Додати товар

Протизапальний крем з чайним деревом trimay centella teca-biome calm derma cream

420 грн
Опис

Активний протизапальний крем з чайним деревом Trimay Centella Teca-Biome Calm Derma Cream спрямований на лікування вугрового висипу і акне, ефективно лікує дрібні висипання, сприяє загоєнню великих вогнищ запалень. Незважаючи на виражену антибактеріальну дію, продукт працює дуже м'яко і не порушує здорового показника мікробіоти шкіри.

Підтримує здорову мікрофлору епідермісу і пригнічує ріст бактерій. Зміцнює бар'єрні функції та захищає від агресивної дії довкілля. Заспокоює, знімає свербіж і подразнення, відновлює цілісність ліпідної мантії.

Основні діючі компоненти:
-Гідролат чайного дерева (46%) заспокоює і має антисептичну дію, контролює вироблення шкірного сала, відновлює водно-жировий баланс, допомагає в боротьбі із запаленнями, акне та іншими недосконалостями шкіри.
-4 CICA Complex має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри й утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, чинить судинозміцнювальну дію і зменшує купероз.
-3 BIOME Complex нормалізує мікробіоту епідермісу і чинить антиоксидантну дію, підвищуючи бар'єрні функції, підтримує пружність і перешкоджає появі пігментації, а також зменшує запалення і знижує розмноження шкідливих бактерій.
-Пантенол прискорює загоєння, заспокоює і знімає подразнення, відновлює цілісність епідермісу.
-Сквалан захищає від втрати вологи, регулює шкірне дихання, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.
-Бета-глюкан має імуномодулювальну, антиоксидантну дію, захищаючи і відновлюючи пошкоджену шкіру, запобігає передчасному старінню.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу завершальним етапом догляду.

50мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?