Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний крем trimay ecto-luron blue tansy hydra relief cream

420 грн
Опис

Зволожувальний крем Trimay Ecto-Luron Blue Tansy Hydra Relief Cream інтенсивно наповнює вологою, пом'якшує і заспокоює шкіру, бореться з лущенням і подразненням.

Засіб зміцнює природний захисний бар'єр, надає шкірі ніжної, бархатистої текстури. Розгладжує, усуває зневоднення і сухість.

Містить ектоїн - амінокислоту, яка відновлює після впливу ультрафіолету та інших зовнішніх подразників, надає знезаражувальний ефект, допомагає освітлити пігментацію.

8 видів гіалуронової кислоти в складі мають різну молекулярну масу, завдяки чому забезпечують глибоке зволоження, працюючи як у глибоких, так і в поверхневих шарах епідермісу.

Додаткові діючі компоненти:
-19.6% гідролата листя алое вера зволожує, заспокоює і пом'якшує, чинить протизапальну дію і прискорює загоєння мікропошкоджень і ранок.
-Алантоїн - антиоксидант, уповільнює старіння клітин, знижує реактивність, стимулює регенерацію.
-Трегалоза - полісахарид, здатний зв'язувати молекули води, завдяки чому підтримує оптимальний рівень зволоженості.
-Олія квіток блакитного пижма має виражені заспокійливі властивості, знімає почервоніння і подразнення. Є природним джерелом похідної азулену - хамазулену, який має регенерувальний і загоювальний ефект.
-Moistboom (екстракти чорниці, пуерарії, конюшини і очерету) - рослинний комплекс. Інтенсивно зволожує, стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти, утримує вологу в тканинах і підтримує здоров'я епідермісу.
-Blue Complex - рослинний комплекс з лаванди, волошки, ромашки, гіацинта, бораго і шавлії. Забезпечує антиоксидантний захист, зволожує і живить, запобігає сухості та відчуттю стягнутості, бореться з лущенням.

Спосіб застосування: після очищення, тонізації та використання сироватки нанесіть крем на обличчя акуратними рухами.

50мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?